18 / 04 / 2024

akp mardin büyükşehir belediye başkan adayı 2019

akp mardin büyükşehir belediye başkan adayı 2019

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Mardin Büyükşehir'in vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülkler mecliste!

Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, Mardin Büyükşehir Belediyesinin vakıflara tahsis ettiği ve kiraladığı mülklere ilişkin soru önergesi verdi. 

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

İzmir Büyükşehir'in Beyoğlu'ndaki arsası satılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda satmak istediği arsa, satılmayacak. Başkan Tunç Soyer, AKP'lilerin önerisi üzerine geri adım attı...

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kentsel dönüşüm görüşüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı olağan devam meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Meclisi'nin görüştüğü konular arasında kentsel dönüşüm de vardı. Kentsel dönüşüm raporu AKP ve MHP meclis üyelerinin oyu ile kabul edildi.

Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 Ocak ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı gerçekleşti. Meclis Toplantı Salonu’nda başlayan toplantı Başkanvekili Metin Kaya başkanlığında yapıldı.

Mardin Büyükşehir'den 41 sosyal yaşam evi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi 2015 Haziran ayından bu yana sürdürdüğü “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Evi”’ projesi kapsamında 8 ilçeye bağlı mahallelerde 40 Sosyal Yaşam Evi’nin yapımı tamamlandı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi personeline imar mevzuatı eğitimi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, imar ve Zabıta Daire Başkanlığında çalışan personellere imar mevzuatı ve uygulanmasına ilişkin eğitim semineri "her şey vatandaş için" denilerek başladı.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’nden yeni sosyal alan!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre ve Koruma Daire Başkanlığı, Vali Ozan Caddesi üzerinde bulunan kayalık alanda bölgeye rahat nefes aldıracak yeşillendirme ve yürüyüş yolu yapmak için çalışma başlattı.

Kartepe Kent Merkezi Projesi'ni Büyükşehir ile Kartepe Belediyesi ortak yapacak!

Kartepe Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı sınırları içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan kent merkezi projesinin, Büyükşehir Belediyesi ile Kartepe Belediyesi tarafından ortak yapılması AKP'lilerin oylarıyla kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül büyükşehir yasasını onayladı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayladığı 6360 sayılı sayılı kanuna göre, Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van büyükşehir belediyesi olacak

13 ilin büyükşehir olması kanununda detaylar belli oldu!

Hükümetin kabul edilen önergesiyle Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van, büyükşehir belediyesi olacak

Mardin büyükşehir olacak!

Bekir Bozdağ'ı Mardin'i ziyaretinde Vali Turhan Ayvaz'ı ziyaret etti. Bozdağ, Mardin'in büyükşehir olacağını belirterek, "Zaten kültürü büyük. Artık, şehri de büyük olacak" dedi

akp mardin büyükşehir belediye başkan adayı 2019 Haberi

akp mardin büyükşehir belediye başkan adayı 2019

Mehmet Vejdi Kahraman, Mardin'de 1962 yılında dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Mardin’de tamamlayan Kahraman, tarım, inşaat ve sanayi alanındaki ticari faaliyetlerini sürdürdü.

Mehmet Vejdi Kahraman, bölgesinin bilimsel ve teknik yeniliklerle tanışmasına önayak olarak birçok firmada yöneticilik yaptı. Otuz yıldan beri iş hayatının yanında birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Mehmet Vejdi Kahraman aynı zamanda Mardin’de mesleki oda ve birliklerde aktif olarak çalıştı.

2011’de Mardin Ak Parti millet vekili aday adayı ve 2014 yerel seçimlerde Mardin Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Vejdi Kahraman şimdi, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Mehmet Vejdi Kahraman evli ve 5 çocuk...