24 / 04 / 2024

Akranlar inşaat rüyakent evleri

Akranlar inşaat rüyakent evleri

Akranlar İnşaat imzasıyla Malatya'da hayata geçirilen Rüyakent Evleri 22 bin 500 metrekare alanda 12 katlı 6 bloktan meydana geliyor. Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Adalı Proje İnşaat Ürünleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yıldızlı tarafından kuruldu.

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ekber28 İnşaat Ürünleri Temizlik Ve Bilgisayar Sanayi Limited Şirketi Ataşehir’de  350  bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Yalçın tarafından kuruldu.

ABD'de 2020 Kasım-Aralık döneminde inşaat ürünleri satışı yüzde 19 arttı!

ABD'de kasım-aralık aylarını kapsayan ve "Tatil Sezonu" olarak adlandırılan dönemde perakende satışlar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen yüzde 8,3 artışla 789,4 milyar dolara yükseldi. Aynı zamanda, 2020 Kasım Aralık döneminde inşaat malzemesi satışı yüzde 19 arttı.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Türkiye ile TOGO arasındaki ticaret hacminin 96 milyon doları inşaat ve gıdadan!

Türkiye ile Togo arasındaki karşılıklı ticaret hacmi yaklaşık 106 milyon dolar seviyesinde. Bunun 96 milyon dolarını gıda ve inşaat ürünleri oluşturuyor.

İzmir'de 3.5 milyon TL harcanan Çocuk Dünyası'nın inşaatı çürüyor! 

İzmir Bornova'da Çocuk Dünyası Projesi'ne 3.5 milyon TL harcanmıştı. Müteahhitin yarım bırakıp gittiği inşaatın demirleri de çürümeye başladı...

Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi!

13 katlı beş blok halinde yükselen Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij 275 daire ve 12 dükkandan oluşuyor. Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent Prestij fiyat listesi 148 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Caprice Gold'un inşaatı ne olacak?

2013 yılında bitirileceği duyurulan Caprice Gold projesinde çalışmalar bir yılı aşkın süre önce durdu. Caprice Gold'a umut bağlayan yüzlerce vatandaş, birikimlerini kurtarmaya çalışırken, Bayrampaşa'daki dev inşaat çürümeye başladı. Projenin akıbeti de belirsizliğini koruyor.

Adana Şehir Hastanesi inşaatında son durum!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Şehir Hastanesi’nin Cumhuriyet tarihinde Adana’ya tek seferde yapılan en büyük yatırım olduğunu söyledi. Çelikcan, inşaatı Rönesans Holding tarafından sürdürülen Adana Şehir Hastanesi şantiyesini gezdi.

Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi!

Daire teslimleri hemen yapılan Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Yüzde 75'i bir yeşil alandan oluşan proje 60 ay vade imkanı sunuyor.

Akranlar inşaat rüyakent evleri Haberi

Akranlar inşaat rüyakent evleri

Anahtar teslimlerinin devam ettiği Rüyakent Evlerin'de konutlar 148,5 ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 280 konut bulunan projede yüzde 75'i yeşil alana ayrıldı. 


Rüyakent Evleri satılık daire fiyatları  150 bin liradan başlayıp, 170 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler firma bünyesinde planlanan ödeme planından faydalanabiliyor. 


Rüya Kent Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında ; Oturma grupları, halı saha, süs havuzları, baketbol ve voleybol sahası, çocukları için yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezi , kreş, anaokulu ve etüt merkezi, her daire için otopark bulunuyor.


Malatya Rüyakent Evleri satış ofisi iletişim

Telefon: (422) 238 33 33 

web: www.akranlarruyakent.com

Ayşe Büşra Yılmaz/...