20 / 04 / 2024

Aks Ert Mimarlık İnşaat

Aks Ert Mimarlık İnşaat

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Doka Proje Yapı Ve İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Taahhüt Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Ertürk tarafından kuruldu.

Slash Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Slash Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Ertürk Gaucher tarafından kuruldu.

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Life Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Ertürk tarafından kuruldu.

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksöz Mimarlık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Semra Çetintaş ve Rüştü Atakan Dumral tarafından kuruldu. 

Designart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Designart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 TL sermaye bedeli ile Murat Aksöz tarafından kuruldu.

Aks Ert Mimarlık İnşaat Haberi

Aks Ert Mimarlık İnşaat

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.


Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan...