26 / 04 / 2024

Aksa Enerji toplantı

Aksa Enerji toplantı

Aksa Enerji Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksa Enerji Üretim A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Aksa Enerji, Türkiye ile KKTC arasına denizaltı kablosuyla enerji köprüsü kuruyor!

Aksa Enerji, imzaladığı 15 yıllık ABD doları bazlı yeni sözleşmeyle Türkiye ile KKTC arasına enterkonnekte denizaltı kablosuyla elektrik hattı çekecek. Aksa Enerji, aynı sözleşme kapsamında KKTC’deki kurulu gücünü de 188 MW seviyesine çıkaracak.

40 ülkenin enerji bakanı söz verdi! Deprem bölgesini toparlayacağız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili büyük etki ile vuran 2 depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.  Uluslararası Enerji Ajansının (IEA) Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda 40 ülkenin enerji bakanları, bölgenin toparlanması için destek sözü verdi.

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla çeyrek asırdır gayrimenkul geliştirme, taahhüt-inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren İsra Holding'in V markalı projelerini tanıtacağı basın toplantısı 22 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

Kamuoyunun yüzde 42,6'sı binalarda enerji kimlik belgesinden haberdar değil!

Video konferans ile Enerji Verimliliği Bilinç Endeksi Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ''Kamuoyunun yüzde 42,6'sı binalarda enerji kimlik belgesinden haberdar değil'' dedi.

Kamu binalarında 2.4 milyar TL’lik enerji tasarrufu yapılacak!

Enerji Verimliliği Derneği tarafından gerçekleştirilen “İstişare Toplantısı”nda konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kamunun enerji verimliliği konusunda topluma örnek olacağını belirtti.

FİKKO toplantısında gayrimenkul fonlarına ilişkin son durum konuşuldu!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, küresel finans piyasalarındaki gelişmeleri ve ülkemize olası etkilerini, enerji ve gayrimenkul fonlarına ilişkin son durumu ele aldık" dedi...

Türkiye-Malezya İş Geliştirme toplantısı yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın ev sahipliğinde 8-10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleştirilen "Türkiye-Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı"nda inşaat ve altyapı, ulaştırma, müşavirlik ve enerji alanlarında iş birlikleri konuşuldu. 

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Kırklareli Vize'deki RES projesinin ÇED toplantısı engellendi!

Kırklareli Vize'de kurulmak istenen 37 rüzgâr enerji santralı için Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılmak istendi. Mahalleli ÇED toplantısını engelledi.

Aksa Enerji'nin 5 rüzgar santralinin satışı için onay!

Aksa Enerji Üretim AŞ, satmayı planladığı 6 enerji santralinin 5'ine onay çıktı. Aksa, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) konuyla ilgili açıklama yaptı.

Aksa Enerji, Ordu Kozbükü hidroelektrik santralini satışa çıkardı!

Aksa Enerji Üretim AŞ tarafından, şirketin bağlı ortaklıklarından İdil İki Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait Ordu ilindeki Kozbükü hidroelektrik santralinin satışına karar verildiği bildirildi.

Aksa Enerji, Afrika’nın enerji ihtiyacına çözüm getiriyor!

Afrika-Türkiye Ekonomi ve İş Forumu’nda görüşmelerini hem bakan hem de şirket düzeyinde sürdüren Aksa Enerji, Afrika ülkelerindeki enerji ihtiyacına yatırımlarıyla çözüm getirmeyi hedefliyor.

3. Havalimanı’nın enerji ihtiyacını Aksa karşılayacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İGA) Türkiye tarihinin en büyük havalimanı projesinin enerji ihtiyacını karşılamak için yerli firma Aksa Jeneratör’ü tercih etti.

Aksa Enerji toplantı Haberi

Aksa Enerji toplantı

Özet Bilgi

Olağan Genel Kurul Sonucu


Özet Bilgi

Olağan Genel Kurul Sonucu


Alınan Kararlar

Alınan kararları içeren Olağan Genel Kurul toplantı tutanağı, Hazır Bulunanlar listesi, İç Yönerge ve Kar Dağıtım Tablosu ekte sunulmuştur. 


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan...