25 / 04 / 2024

aksa inşaat adres

aksa inşaat adres

Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Belgin Sambur tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksağ İnşaat Turizm Otomotiv Petrol Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Sağer ve Şeyhmus Sağer ortaklığında kuruldu.

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

Aksa İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Hanzade Konutları 2 blokta 61 daireden meydana geliyor. Peki Aksa İnşaat Hanzade Konutları nerede?

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Türk inşaat şirketleri yeni adres olarak Azerbaycan’ı seçti!

Yabancıya gayrimenkul satışını arttırmak isteyen Türk inşaat şirketleri yeni pazar arıyor. Müteahhitlerin Ortadoğu’dan sonraki adresi Azerbaycan oldu. Bu yıl ilk kez Bakü’de düzenlenen Azerbaycan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na 38 şirket katıldı.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mardin Mescid-i Aksa Medresesi inşaatı durdu!

Mardin’de 350 metrekare alan üzerinde temeli atılan Mescid-i Aksa Medresesi’nin tamamlanması için hayırseverden yardım bekleniyor. Mescid-i Aksa Medresesi’nin inşaatına maddi sıkıntılar nedeniyle ara verildi.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Karaman Mescid-i Aksa Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Karaman Mahallesi'nde hayırseverlerin desteği ile yapımı süren Mescid-i Aksa Camii ve Kur’an Kursu Külliyesi kaba inşaatı tamamlanıyor. Bölge sakinleri külliyenin hizmete girmesini büyük bir heyecanla bekliyor.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe'de 2. etap satışta!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe’deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 5 dakikada inşaat ruhsatı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara inşaat ruhsatı ve iskan belgesini web tabanlı sistem aracılığıyla sunan Mekansal Adres Kayıt Sistemi’ni ilk ve tek kullanan büyükşehir belediyesi oldu

aksa inşaat adres Haberi

aksa inşaat adres

Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Belgin Sambur tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu. 


Aksa Life İnşaat Emlak Gıda ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU MADDE : 3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 01- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...