27 / 04 / 2024

Aksaray Defterdarlığı arsa ihalesi

Aksaray Defterdarlığı arsa ihalesi

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi, Hamidiye-Alaca ve Paşacık Mahalleri'nde yer alan 3 arsayı 18 milyon 265 bin 422 TL bedel ile 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Milli Emlak'tan Aksaray'da yüzde 20 indirimle satılık 7 arsa!

Ortaköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Aksaray'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Aksaray Merkez'de 51 arsa satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat!

Aksaray Merkez'de yer alan 51 arsa 1 milyon 49 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte merak edilenler...

Aksaray'daki LC Waikiki fabrikası için arsa tahsisi yapıldı!

Aksaray’da 5 bin kişiye istihdam sağlanacak fabrika için LC Waikiki ile arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Malatya Defterdarlığı'ndan 77 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Malatya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, arsa karşılığı inşaat ihalesi yaptırılacak. İşin bedeli 77 milyon 67 bin TL olarak belirlendi. 

Mardin Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, arsa karşılığı inşaat işini ihale edecek. İşin ihale bedeli 13 milyon 131 bin TL olarak belirlendi.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

Elazığ Defterdarlığı'ndan 16 milyon TL'ye satılık arsa!

Elazığ Defterdarlığı Elazığ Merkez İlçesi'ne bağlı Şahinkaya Köyü'nde yer alan arsa ihale ile satışa sunuluyor..  

Ankara Defterdarlığı'ndan 5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Defterdarlığı Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü tarafından Yenimahalle ve Kahramankazan İlçesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor..

Antalya Defterdarlığı'ndan 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kepez İlçesi'ne bağlı Göksu Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 17 Mayıs'ta yapılacak..

Van Defterdarlığı arsa karşılığı 10 okul yaptırıyor!

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Van Erciş, Tuşba, İpekyolu ve Edremit'te 10 okul inşaatı yaptırılıyor. İnşaat ihalesi 24 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Aksaray Defterdarlığı arsa ihalesi Haberi

Aksaray Defterdarlığı arsa ihalesi

Aksaray Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi, Hamidiye-Alaca ve Paşacık Mahalleri'nde yer alan 3 arsayı 18 milyon 265 bin 422 TL bedel ile 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.


4706 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanunun Ek 3’üncü maddesi ve 15.06.2012 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe konulan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karara dayanılarak düzenlenen Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslar kapsamında mülkiyeti Hazine adına kayıtlı aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazlar üzerinde 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecektir.


İHALE DETAYI:

A-TEŞVİKTEN YARARLANACAK YATIRIMCILAR VE YARARLANMA ŞARTLARI

1)-Ekonomi Bakanlığınca (Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü) verilmiş yatırım teşvik belgesi...