20 / 04 / 2024

aksaray iski binası

aksaray iski binası

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılıyor!

Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla yıkımına başlanan Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek. Yıkım çalışması 15 günde tamamlanacak.

Aksaray İSKİ binasının yıkımına başlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binası’nın yıkımına başlandı. Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek.

Aksaray İSKİ binasının yıkımı başladı!

İBB ekipleri ve iş makineleri bir süre önce boşaltılan İSKİ binası önünde geniş güvenlik önlemleri aldı. Emniyet bandıyla kapatılan binanın çevresine kimse yaklaştırılmazken, yıkım ekibi çalışanları ise baret takarak alana girebildi.

Aksaray İSKİ binasının yerine park yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Aksaray’daki İSKİ Genel Müdürlüğü Binasının yıkımına yarın başlanacağını ifade ederek, “Yıkılan binanın yerine park alanı yapılacak ve bu park alanının altı da otopark olacak” dedi.

Aksaray İSKİ binası neden yıkılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette İstanbullulara iki müjde veren Topbaş, "Aksaray’da bulunan İSKİ binasının yıkımına yarın başlanarak, park yapılacak" dedi.

Aksaray İSKİ binasının yerine ne yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul 3. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'ni (SKM) ziyaret etti. Topbaş, “Aksaray’daki İSKİ binası arazi olarak çok kıymetli bir yer, Şehrin merkezi, biz orasını yarın yıkıyoruz." dedi.

Aksaray'da viyadük kaldırılarak meydan yayalaştırılacak!

Aksaray Meydan Projesi kapsamında yıkılacak İSKİ binasının yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılacak. Aksaray'ın çehresi değiştirilecek.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılacak!

Aksaray Meydan Projesi kapsamında yıkılacak İSKİ binasının yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılacak. İBB, şehir oteli olarak hizmet vermesi gündeme gelen binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Ziraat GYO Aksaray binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Aksaray binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Aksaray binasının değeri ne kadar oldu?

Aksaray Ziraat Odası yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Aksaray Ziraat Odası yeni hizmet binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi taşınırken büyük vurgun! 

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni binasına taşınması esnasında aralarında diyaliz makineleri bulunan 10 milyon TL değerine sahip malzemeyi çalıp, sattıkları iddia edilen hastane müdürü M.G. ve 5 personel gözaltına alındı.

Aksaray'da 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Aksaray İcra Dairesi, Aksaray İli, Merkez İlçesi, Taşpazar Mahallesi, 4597 ada 3 parselde yer alan fabrika binasını 6 milyon 83 bin 670 TL'ye icradan satıyor...

Feriköy İSKİ binası yerine park geliyor!

2017'de İstanbul'a 2 milyon metrekare yeşil alan kazandıklarını belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Feriköy İSKİ binasının yerine park yapılacağını söyledi.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Aksaray İSKİ binasının yıkıldığı alan ne olacak?

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..

Aksaray'daki eski terminal binası dönüşüyor!

Aksaray’da belediyenin önemli projeleri arasında yer alan ve şehre modern bir görünüm, kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan eski terminal dönüşüm projesi devam ediyor.

ASÜ Mühendislik Fakültesi binasının eksikleri gideriliyor!

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tadilatta olan eski Mühendislik Fakültesi binasını inceledi. Binanın bir bölümünün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, bir bölümünün ise Sağlık Yüksekokulu olarak kullanılacağını belirtti.

Aksaray İSKİ Binası yıkıldı!

İstanbul Aksaray Meydanında bulunan İSKİ binasının yıkımı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerince tamamlandı. Binanın yerine yer altı otoparkı yapılacak ve üstü yeşil alan olarak düzenlenecek.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılıyor!

Başkan Kadir Topbaş’ın talimatıyla yıkımına başlanan Aksaray’daki İSKİ binası; İstanbullulara park, meydan ve yer altı otoparkı olarak hizmet verecek. Yıkım çalışması 15 günde tamamlanacak.

aksaray iski binası Haberi

aksaray iski binası

Aksaray’da yıkılan eski İSKİ binasından geriye kalan dev çukur, bölgenin kâbusu haline geldi. Yeşil alan olacağı belirtilen alanda çalışmalar bir türlü başlamayınca alan tinerci, hırsız ve sokak köpeklerine kaldı. Güvensizlik nedeniyle bölgeye kimsenin gelmemesiyle müşterilerini kaybeden esnaf çaresiz..


FATİH Aksaray’daki İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (İSKİ) ait binanın yıkılmasının üzerinden tam bir yıl geçti. Yıkılan alanın yerine yeşil alan ve katlı otopark yapılacağı açıklanmasına rağmen bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmadı. Binanın enkazının temizlenmesinin ardından geriye, bir çukur ile etrafı kapatılan alanı mesken tutan yankesici ve bağımlılarla sokak köpekleri kaldı.

Bölge esnafı alanın bu şekilde beklemesinin işlerini aksattığını, bir türlü çözülmeyen güvenlik sorunu nedeniyle müşterilerini kaybetmelerine neden olmasından yakmıyor. Esnaf, alanın etrafının sacla çevrildiğini ancak birçok yerden açılarak alana girildiğini belirtip...