26 / 04 / 2024

aksaray kentsel dönüşüm son durum

aksaray kentsel dönüşüm son durum

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray I Başkanı Doğan Koşar bir açıklama yaptı. Koşar yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Aksaray'da kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk yıkım başladı. 

Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Aksaray Belediye kent genelinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye bastı. Kentsel dönüşüm için bilgilendirme ofisleri kuruldu.

Aksaray Hamidiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Aksaray Belediyesi, Hamidiye Mahallesi'nde bulunan 28 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı.

Murat Kurum'dan Antakya'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antakya’nın Emek ve Aksaray mahallelerinde Toplu Konut İdaresi eliyle kentsel dönüşüm yapacaklarını belirttiler.

İzmir Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü!

Seçim çalışmalarını kapsamında Karabağlar Limontepe semtindeki Aksaray Sofular Derneğini ziyaret eden AK Parti Karabağlar Başkan Aday Adayı Bilal Doğan, Limontepe'ye kentsel dönüşüm sözü verdi. 

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapılan Eski Terminal, Aksaray Belediyesinin kentsel dönüşüm projesiyle tamamen yenilendi.

Aksaray'da Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Aksaray’da belediye tarihinin en önemli ve en büyük projesi olan 375 milyon lira değerindeki Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor.

Antakya Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kentte hayata geçirilen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri sözleşme imzaladı.

Antakya kentsel dönüşüm projesinde anlaşma sağlandı!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme süreci tüm hızıyla devam ediyor.

İsmail Kimyeci'den kentsel dönüşüm bilgilendirmesi!

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Antakya'da kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahibi Yeşiloğlu ailesi, Hatice Kertuş, Ali Akdağ, M. Celal Yıldız, Abdurrahman Albayrak ve Sabahattin Doğru ile kentsel dönüşüm projesi için ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

Hatay Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi imzalandı!

Hatay'ın Emek ve Aksaray Mahallesi'nde gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesi imzalandı.

aksaray kentsel dönüşüm son durum Haberi

aksaray kentsel dönüşüm son durum

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray I Başkanı Doğan Koşar bir açıklama yaptı. Koşar yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Aksaray halkı musluktan akan suyla banyo yapmaktan, dişini fırçalamaktan tiksiniyor. 


Suyu temizlemesi, kokuyu kaldırması gerekenler ne yapıyor? Geçici hükümetin bakanlarının resmini billboardlara asarak övünüyor. Aksaray Belediyesi'ni musluktan akan suyla ilgili acilen önlem almaya çağırıyorum. Geçici bakan resimleriyle övünmeyi bırakın kentsel dönüşüme, otoparkları yapmaya, terminal projesini yapmaya, sanayiyi taşımaya, battı çıktı yapmaya başlayın" dedi 


Aksaray...