24 / 04 / 2024

Aksaray Meydan Projesi

Aksaray Meydan Projesi

İstanbul, 62 bin metrekarelik dev bir meydana kavuşuyor. Aksaray Meydan Projesi’yle, İSKİ binası ve viyadükler kaldırılarak, bölge tamamen yayalaştırılacak.

Aksaray'da viyadük kaldırılarak meydan yayalaştırılacak!

Aksaray Meydan Projesi kapsamında yıkılacak İSKİ binasının yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılacak. Aksaray'ın çehresi değiştirilecek.

Aksaray'daki İSKİ binası yıkılacak!

Aksaray Meydan Projesi kapsamında yıkılacak İSKİ binasının yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılacak. İBB, şehir oteli olarak hizmet vermesi gündeme gelen binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi! Tam 143 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen gün resmen geldi... Tam 143 konutluk yeni proje geliyor... İşte Aksaray TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofisi kaçırmayın!

TOKİ Aksaray 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... 270 konut, 178 dükkan ve 126 ofisi kaçırmayın...

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ Aksaray Merkez projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aksaray Merkez projesi için start verdi. Projenin ihalesi 6 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

TOKİ Aksaray 2019 projesi detayları!

TOKİ Aksaray 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 253 adet konut bulunuyor.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Aksaray Meydan Projesi Haberi

Aksaray Meydan Projesi

İstanbul'un önemli ulaşım ve yaşam noktalarından Aksaray'ın çehresi, “Meydan Projesi" ile değişecek. Çalışmaları devam eden Aksaray Meydan Projesi kapsamında İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (İSKİ) ait bina yıkılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehir oteli olarak hizmet vermesi gündeme gelen binanın yıkılarak yerine yeşil alan ve yeraltı otoparkı yapılmasına karar verdi.


VİYADÜKLER KALKACAK

Yapımına 2012'de başlanan projeyle ayrıca İSKİ önündeki viyadük kaldırılacak. Vatan ve Millet Caddesi'nin kesişim noktasında kalan araç viyadüğü ile Valide Sultan Camisi önündeki Aksaray Viyadüğü kaldırılarak meydanın yayalaştırma çalışması tamamlanacak. İSKİ binasının yıkılmasıyla Aksaray Meydanı'ndan Yenikapı Marmaray istasyonuna kadar olan bölümde yayalar için kesintisiz ulaşım sağlanacak.



ÇAĞLAYAN'IN 3 KATI

Etap etap yapımına devam edilen meydan tamamlandığında, 62 bin metrekarelik yayalaştırılmış alanıyla 22 bin metrekarelik Çağlayan Meydanı'nın yaklaşık üç katı büyüklüğünde olacak. Meydan...