19 / 04 / 2024

Aksaray modern otopark

Aksaray modern otopark

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

Uludağ Büyük Otel yıkıldı, arsası otopark oldu!

Türkiye'nin en modern kayak tesislerine sahip olan Uludağ'daki Büyük Otel yıkıldı, otelin arsası otopark olarak kullanılıyor.

Aksaray İSKİ binası yerine yapılacak projenin ihalesi 19 Şubat'ta!

Aksaray İSKİ binası yerine İBB Yapı Müdürlüğü tarafından yapılacak Zeminaltı Katlı Otopark Projesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta...

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar bu yıl bitecek!

Aksaray'da eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda çalışmalar hızlandı. Modern çarşının büyük bir kısmının tamamlandı.

Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm'de imzalar atılıyor!

Antakya'da hayata geçen Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme süreci başladı. Proje ile her türlü sosyal donatılara sahip modern yaşam alanı kazandırılması hedefleniyor.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

Düzce'ye modern katlı otopark geliyor!

Düzce Belediyesi tarafından otopark ihtiyacının giderilmesi için ‘robot’ sistem adı da verilen otomatik katlı otopark yapılması gündeme geldi. Bunun için mali ve teknik fizibilite çalışmalarına başlandı.

İzmir Bergama modern otoparka kavuştu!

Bergama modern otoparka kavuştu İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi, ilçeye görselliği ve estetiğiyle öne çıkan, 350 araçlık çok katlı otopark kazandırdı.

Aksaray'daki eski terminal binası dönüşüyor!

Aksaray’da belediyenin önemli projeleri arasında yer alan ve şehre modern bir görünüm, kaliteli bir yaşam tarzı sunacak olan eski terminal dönüşüm projesi devam ediyor.

İzmir Bergama modern otoparkına kavuştu!

Bergama'daki trafik ve park yeri sıkıntısını çözecek olan Bergama Katlı Otopark'ı bugün sabah saat 08.00'den itibaren araç alımına başladı. Peyzaj çalışmaları biten ve modern bir görünüm kazanan otopark ilk bir ay ücretsiz hizmet verecek.

Aksaray modern otopark Haberi

Aksaray modern otopark

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye meclis üyeleri ve Başkan yardımcıları ile birlikte Azmi Milli otoparkının yapılacağı alana gelerek, çevre düzenleme projesinin ilk etabı olan modern otoparkın yapım işi için startı verdi.


Aksaray Belediyesi olarak şehre vizyon kazandıracak projeler yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yazgı, konuyla ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi “ Aksaray’ımızda daha yaşanabilir, halkın daha çok rağbet edilebileceği çok farklı oyun alanlarıyla süslediğimiz bir çalışmayı inşallah Azmi Milli Çevre düzenlemesi kapsamında gerçekleştireceğiz.


Bunun ilk aşaması geçenlerde ihaleye çıktığımız ve toplam 210 gün süre verdiğimiz otopark ihalesi yapıldı. Şu anda yer teslimi yapıldı. Burada tarihi bir bina vardı o binanın taşları alınmak suretiyle buradaki işler bittikten sonra tekrar yerine monte etmek kaydıyla o tarihi binayı yeniden koruyacağız. Burada...