24 / 04 / 2024

aksaray sanayi sitesi

aksaray sanayi sitesi

Aksaray'da hayata geçirilen Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi. Projede talep toplama süreci tamamlandı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin inşaatı hızlandı!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesinde çalışmalar hızla ilerliyor. Proje kapsamında bin 620 dükkan ve iş yeri inşa edilecek.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde inşaat sürüyor!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ'nin işbirliğinde hayata geçirilen, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL’lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları sürüyor.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Hamidiye Mahallesi'nde yapımı devam eden Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Projede sona yaklaşıldığı kaydedildi. 

TOKİ Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi yarın!

Aksaray Sanayi Sitesi 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi 29 Ocak'ta!

Aksaray Sanayi Sitesi 696 Adet Tip-A, 420 Adet Tip-B, 189 Adet Tip-C, 148 Adet Tip-D ve 167 Adet Tip-E olmak üzere toplam 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 29 Ocak 2018'de saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Aksaray Sanayi Sitesi'ne 1.620 dükkan!

TOKİ, 2023 hedefine ulaşabilmek adına yeni projeler hayata geçiriyor. TOKİ'den Aksaray Sanayi Sitesi'ne toplamda 1.620 adet yeni dükkan inşa edecek.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi Mayıs'ta ihaleye çıkacak!

Aksaray'da sanayi bölgesindeki kavak pazarında bulunan esnaflarla kahvaltı programı gerçekleşti. Buluşmada Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin ilk etabının tamamlandığı belirtildi.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi için imzalar atıldı!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili ön protokol anlaşması Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Başbakanlık TOKİ Başkanı Turan arasında imzalandı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

aksaray sanayi sitesi Haberi

aksaray sanayi sitesi

375 milyonluk dev bütçesiyle adeta Aksaray’ın çehresini değiştirecek Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hemen hemen sona gelindi.  Projede temel atma sürecine çok kısa bir zaman kaldı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın 3 yıllık bir çalışmanın eseri olarak nitelendirdiği bu projede esnafın isteğini hiçbir zaman göz ardı etmedi. Projede her detay esnafların ortak isteğine göre şekillendi.

Projede ki temel amacın; “Esnafımız ağır borç yükü altında ezilmeden kira öder gibi dükkân sahibi olmasıdır” diyen Başkan Yazgı, “Sanayi Sitemizde esnaflarımızda biliyor ki, küçük toplantıları saymıyorum biz onlarda geniş kapsamlı 3 kez toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda, Esnafım için hazırladığım projeyi tanıttık. Yaptıklarımızı anlattık. Karşılığında da onların istekleri, önerileri neler tamamını not aldık. Projeyi esnafın isteğine göre düzenledik. Ne istedilerse eliminden geldiğince karşılamaya çalıştım” diye konuştu.


DÜKKÂN...