19 / 04 / 2024

Aksarayda Kamyon Aksamı Üretimi projesi

Aksarayda Kamyon Aksamı Üretimi projesi

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından amyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi projesi için 20 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 3,5 milyar dolar oldu

Türkiye'de ocak-eylül dönemi arasında, hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı, 3 milyar 480 milyon 497 bin dolar olarak gerçekleşti.

Tedarik sorunu kamyon devini vurdu! İflas bayrağını çekmek üzere

Dünya genelinde özellikle teknoloji tabanlı kriz giderek genişliyor. Tedarik sıkıntıları ve sermayeye erişim gibi zorluklar firmaları zor duruma düşürüyor. Bu kez İsveç merkezli Kamyon devi Volta Trucks iflas başvurusunda bulunacağını duyurdu.

Türkiye'nin hafif ticari araç ve kamyon ihracatı 2023'ün ilk yarısında 2,4 milyar dolar oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Türkiye otomotiv endüstrisinde hafif ticari araç-kamyonet ve kamyon grubunu kapsayan "eşya taşımaya mahsus motorlu taşıtlar" ihracatı ocak-haziran 2023 döneminde 2 milyar 421 milyon 32 bin dolar şeklinde oldu.

Uzun yolculukların vazgeçilmezi o! Ford Trucks 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Uzun yolların vazgeçilmez yardımcısı Ford, TIR ve Kamyon modellerinde Ekim ayı fiyatlarını güncellendi. Ford Trucks Çekici Serisi'nin içindeki Ecotorq motor, performans ve ekonomi arasında kurduğu doğal dengeyle kullanıcılarına güçlü bir performans vadediyor.

Honda’nın fabrikasını satın alan Habaş Holding’ten büyük bomba!

Gazeteci Emre Özpeynirci, Habaş Holding tarafından geçtiğimiz yıl satın alınan Honda Gebze fabrikasında yerli otobüs ve kamyon üretildiğini açıkladı. Özpeynirci’nin, paylaştığı fotoğraflarda Habas logolu otobüs ve kamyonlar görülüyor.

Freni patlamış kamyon gibi gelen dolar kuru 9 gün sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru 9 gün sonra ne kadar olacak? İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları...

Doları o tarihten sonra kimse tutamayacak! Freni patlamış kamyon gibi geliyor!

Dolar ve Euro'da yükseliş devam ederken,  Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, yatırımcılar için çok önemli uyarılar yaptı. Selçuk Geçer dolar kurunun göreceği seviyeyi de vererek, "19 liraya hazır olun" diye konuştu.

Dikkat, 1 Eylül'de başladı! Büyük cezası var

Trafik sigortasında uygulanan güncel tarifeye göre 1 Eylül itibariyle taksi, minibüs, otobüs ve kamyon gibi gruplara yüzde 10, diğer araçlara ise yüzde 20 zam geldi. Bu gelişme ile birlikte İstanbul’da en ucuz sigorta 2 bin 296 liraya çıktı.

Zincirlikuyu'daki Çiftçi Towers'ın müteahhidine iflas kararı! Kamyon fabrikası arazisi ailenin malvarlığını tüketti

İstanbul'un en değerli bölgesinde önceden kamyon fabrikası olan araziye inşa edilen Çiftçi Towers'ın akıbeti mük sahiplerini zora soktu. 2011 yılında yapımına başlanan ancak henüz tamamlanamayan Çiftçi Towers’ın yapım şirketi Çiftçi Gayrimenkul iflas etti.

Yılda bir buçuk milyon lira maaşla şoför aranıyor! İş ilanındaki detaylar şaşkına çevirdi! 200 bin lira da ikramiye

Dünyada yaşanan pandemi süreci ekonominin dengesini de bozdu. Bu dönemde bazı meslekleri yapanların köşeyi dönmesi işten bile değil. Evet şoförlerden bahsediyoruz. Kamyon şoförlüğü mesleği tedarik zincirinde kritik bir role sahip ve bu işi yapanların yılda 1,5 milyon lira kazanması mümkün..

Meksika'da inşaat sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatlar yayımlandı!

Meksika'da tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını konusunda başdanışma kurulu olan Genel Sağlık Kurulu, inşaat, madencilik, otomobil ve kamyon imalatı sektörünün yeniden açılmasına izin verecek talimatları yayımladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut fırsatı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi kamyon garajında hayata geçirilen 311 dairelik projeden yararlanmak isteyen vatandaşlar için ikinci fırsat daha veriliyor.

Aksarayda Kamyon Aksamı Üretimi projesi Haberi

Aksarayda Kamyon Aksamı Üretimi projesi

Mercedes - Benz Türk A.Ş tarafından; Aksaray İli, Merkez İlçesi, Konya Yolu mevkiinde, Kamyon ve Kamyon Aksamı Üretimi ile Unimog Şasi üretimi kapasite artışı projesi yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Abaylar Otel

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 20/01/2015

Proje Sahibi: Mercedes - Benz Türk...