27 / 04 / 2024

Aksoy Holding otel yatırımları

Aksoy Holding otel yatırımları

Aksoy Group'un Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Aksoy, Türkiye'yi Wellness-SPA üssü yapmaya çalışıyor. Şirket Sapanca'da Richmond NUA otelinin benzerini açmak için İstanbul'da yer arıyor.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor!

Sanayi, gıda, inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetleri ile dikkat çeken Vaat Holding otel zincirine iki yeni halka daha ekliyor.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Özdilek Holding'ten yeni AVM ve otel yatırımı!

Özdilek Holding başkanı Murat Özdilek 2022 yılı için yatırımlarını anlattı. Özledilek, 2022 yılı içinde AVM ve otel projesi planladıklarını söyledi.

Bodrum'un lüks villaları Çin'i fethetti!

Aksoy Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Batu Aksoy, Aksoy Holding'in yeni projelerini anlattı. Aksoy, gayrimenkul 10 yılda 500 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

NG Holding'ten 250 milyon liralık yeni otel yatırımı!

10 konkordato ilanından 9’unun samimi olmadığını söyleyen NG Holding Kurucu Başkanı Nafi Güral, “Londra’daki arsasını satsa borçlarını ödeyebilecek tanıdıklarım var. Ama konkordato ilan ediyorlar” dedi. Güral, 250 milyon liralık yeni otel yatırımında bulunacaklarını da duyurdu...

Bodrum'daki Epique Island projesine 30 milyon TL'lik peyzaj!

Aksoy Holding, Epique Island projesinin peyzaj bütçesi ile dikkat çekiyor. Epique Island'da 30 milyon TL'lik peyzaj ihalesi yapıldı.. 

Aksoy Holding otel yatırımları Haberi

Aksoy Holding otel yatırımları

AKSOY ailesi gayrimenkul, teknoloji, e-ticaret ve turizmde iddialılar. Ailenin turizm tarafına Belgin Aksoy bakıyor. Kendisi Wellness-SPA konusunda dünya çapında bir otorite. O kadarki 'Bayan SPA' olarak anılıyor. Türkçe'de "esenlik" (well-being) anlamına gelen "wellness" turizmde yeni bir trend. "Su ile gelen iyilik-sağlık" anlamına gelen spa da onun ayrılmaz bir parçası. Son yıllarda birçok otelin isminin yanında "Wellness-SPA" yazısını da görür olduk. Ülkemizde turizm sektörüne ilk olarak bu kavramları sokan otel ise Aksoy Group'un Sapanca'daki Richmond NUA Wellness-SPA oteli. 


Aksoy Group'un İstanbul, Pamukkale ve Efes'te de otelleri var. Toplam dört otelin sahibi olan grup için Sapanca'daki otelin yeri ayrı. Çünkü bu otelle ülkemizin ilk spa destinasyon otelini açmışlardı. Aksoy, dünyada wellness sektörünün büyüklüğünün 3.4 trilyon dolara ulaştığı bilgisini veriyor. Aksoy, turizm sektöründeki...