25 / 04 / 2024

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.



2020 yılında hayatın başladığı The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, 1 Mayıs 2021 itibariyle The Ritz-Carlton markasının deneyimli yönetim ekipleri tarafından dünyaca ünlü hizmet anlayışıyla hizmete açılacak. Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; yarımadanın özel konumu ve coğrafi özellikleri dikkate alınarak 3 farklı seçenekle tasarlanan ve panoramik deniz manzaralı geniş bahçeleri bulunan projede oturuma hazır villaların satışı devam ediyor.

Zamanın ötesinde bir hayat sunmak üzere inşa edilen projede, açılabilir büyük cam kapılar ve pencereler sayesinde iç mekanlarda doğal bir havalandırma sağlanırken, iç aydınlatmada yapay ışığın kullanımını
en aza indiriyor. Villa konumlarının doğal ağaç yapısına göre belirlendiği projenin peyzaj çalışmaları sadece Ege ve Akdeniz bitkileriyle tamamlandı.

  The Ritz-Carlton Residences, Bodrum da izole lüks yaşamla tanışın!

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Ege Denizi'nin muhteşem mavi suları ile çevrili, hem ultra merkezi hem de super izole lokasyonu ile zamanın ötesinde lüks ve aynı zamanda dingin bir yaşam vaadediyor. 1,5 km uzunluğundaki Tilkicik plajı, doğal göleti, güneşlenme terasları ve İskeleleri, restoran/bari, yüzme havuzu, Fitness Center'i, 2,7 km uzunluğundaki yürüyüş parkuru, concierge hizmeti ve çocuk kulübü gibi sosyal alanlarının yanı sıra içerisinde lounge alanı, spa, sinema odası ve toplantı odasının bulunduğu kulüp evi projeyi zenginleştiren özellikler arasında yer alıyor. 

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

https://www.ritzcarlton.com/en/residences/bodrum


Geri Dön