23 / 04 / 2024

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bilgili Holding, Nişantaşı’nda yer alan  Türk mimarisinin simgesel yapılarından birini; tecrübesi, ustalığı ve günümüz teknolojisiyle buluşturarak, The Ritz – Carlton Residences, İstanbul olarak kente yeniden kazandırıyor.



Profesyonel restorasyon projeleriyle tarihi eser değerindeki binaları şehir hayatına yeniden kazandırmaya devam eden Bilgili Holding; zamanında Tekeli ve Sisa mimari ortaklığıyla dizayn edilen Nişantaşı’ndaki tarihi ikonik binayı, teknoloji ile birleştirerek modern ve çağdaş bir tasarımla The Ritz-Carlton Residences, İstanbul şeklinde hayata geçiriyor. 

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Caddelerinde dünyaca ünlü markalara ve restoranlara ev sahipliği yapan, köklü tarihiyle her dönem ilgi gören, aynı zamanda mega kent İstanbul’un lüks ve uğrak yeri olan Nişantaşı’na, modern dönüşümü ile yeni bir soluk katan The Ritz – Carlton Residences, İstanbul; turizm sektöründeki hizmet kalitesi ve lüks deneyim anlayışını rezidans projesindeki ev sahipleri için de sunuyor. 

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Proje, TO Design Studio’nun kurucusu, Tanju Özelgin’in dokunuşlarıyla dizayn edilerek hayata geçirilirken, iç mekan konsepti ise Mahmut Anlar’ın Geo_ID firması imzasına sahip. Binanın girişinde olan projenin mimarı Tanju Özelgin tarafından dizayn edilen heykel, içerideki şık atmosferin habercisi olarak merak uyandırıyor.  Detaylı tasarımıyla lobi; bir buluşma noktası ve bekleme alanının dışında toplantıların yapılabileceği bir alan olarak çok yönlü işlev üstleniyor. 

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

Lüks otel deneyimini ev sahiplerine yaşatmayı hedefleyen proje, yaşayanların konfor ve rahatını maksimum seviyeye çıkartacak hizmetler de sunuyor. Rezidans, 7/24 concierge ve vale hizmeti ile hem kişisel hem de profesyonel hayatınızı kolaylaştırmayı planlıyor. Dostlarınızla beraber keyifli zaman geçirebileceğiniz brasserie, çocuklar için özenle tasarlanan oyun alanları ve evcil hayvan bakım hizmetleri bulunuyor. Kişiye özel gösterim için sinema, sanat atölyesi, spa-masaj gibi bakım alanları, spor salonu, yüzme havuzu, profesyonel ev temizlik ekibi ve kuru temizleme hizmetleriyle, otel deneyimini ev konforunda yaşatacak.

121 Tip Ünitesi ile Yeni ve Modern Yaşam Alanları Sunuyor

Çağdaş ve dinamik görünümü ile beğenilen, tüm olanakları ile konut alanında kullanıcılarına ayrıcalıklar sunan The Ritz Carlton Residences, İstanbul'da 31 farklı tip ünite mevcut. 22 katın yer aldığı tasarım binada; 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar rezidansların yanı sıra, bahçe dubleksleri ve penthouse'lardan oluşan farklı tiplerde toplam 121 ünite bulunuyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul satışa çıktı!

The Ritz Carlton Residences, İstanbul’da satış başladı. Projede yaşam  Mart 2022'de başlayacak.

Web:  http://www.bilgiliholding.com/


Geri Dön