28 / 03 / 2024

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat!

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat!

Firma: Bilgili Holding

Proje: The Ritz Carlton Residences İstanbul

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi ve proje detayları...



Yatırımlarına devam eden Bilgili Holding; Tekeli ve Sisa mimari ortaklığıyla dizayn edilen Nişantaşı’ndaki tarihi ikonik yapıyı The Ritz-Carlton Residences, İstanbul olarak hayata geçiriyor. 

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat!

Mega kent İstanbul’un lüks ve uğrak bölgeleri arasında yer alan Nişantaşı’na, modern dönüşümü ile yeni bir soluk katan The Ritz – Carlton Residences, İstanbul satışa çıktı.

The Ritz – Carlton Residences İstanbul, TO Design Studio’nun kurucusu, Tanju Özelgin’in dokunuşlarıyla tasarlanırken, iç mekan konsepti ise Mahmut Anlar’ın Geo_ID firması imzası taşıyor.

Lüks otel deneyimini ev sahiplerine yaşatmayı hedefleyen The Ritz Carlton Residences, yaşayanların konfor ve rahatını maksimum seviyeye çıkartacak hizmetlere sahip. Rezidans, 7/24 concierge ve vale hizmeti ile hem kişisel hem de profesyonel hayatınızı kolaylaştırmayı planlıyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat!

The Ritz Carlton Residences İstanbul projesinde çocuklar için özenle tasarlanan oyun alanları ve evcil hayvan bakım hizmetleri veriliyor. Kişiye özel gösterim için sinema, sanat atölyesi, spa-masaj gibi bakım alanları, spor salonu, yüzme havuzu, profesyonel ev temizlik ekibi ve kuru temizleme hizmetleriyle, otel deneyimini ev konforunda yaşatmayı hedefliyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul projesinde 31 farklı tip ünite mevcut. 22 kata yer verilen tasarım binada; 1+1'den, 4+1'e kadar rezidansların yanı sıra, bahçe dubleksleri ve penthouse'lardan oluşan farklı tiplerde toplam 121 ünite bulunuyor.

The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat!
The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi henüz belli olmadı. The Ritz Carlton Residences İstanbul fiyat bilgisi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. Projenin teslimleri Mart 2022'de yapılacak.

 Web: http://www.bilgiliholding.com/


projeye sor



Geri Dön