10 / 12 / 2025
fuzul

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burhan Aksoy ve Sabriye Oya Aksoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beylikdüzü, Beylikdüzü OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Babel Maden Denizcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Babel Maden Denizcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Bürtek tarafından kuruldu. 

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burhan Aksoy ve Sabriye Oya Aksoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beylikdüzü, Beylikdüzü OSB Mahallesi'nde kuruldu.

Ermenek'teki maden ocağında göçük!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, sabah saatlerinde maden ocağına gelerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Taner Yıldız ve Lütfi Elvan Karaman'daki maden kazasında incelemede bulunacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan kaza yaşanan maden ocağında incelemelerde bulunmak üzere Konya' ya gidecek.

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Restorant Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Aksoy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos 2014 tarihinde Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

TTK maden ocağında göçük meydana geldi!

Türkiye Taşkömürü Kurumu ( TTK ) maden ocağında göçük meydana geldi. Kozlu Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağında tahkimat yapıldığı sırada meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı.

2014'te 92 maden ocağına durdurma kararı verildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından, bu yılın Ocak-Temmuz döneminde çalışanlar için hayati tehlike arz eden 92 maden ocağında faaliyetler durduruldu.

MBY Denizcilik İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBY Denizcilik İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde Burak Yılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile İstanbul Tuzla' da kuruldu.

Zonguldak'ta maden ocağında göçük meydana geldi!

Zonguldak İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dilaver Mahallesi'ndeki özel bir maden ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük meydana geldiğini söyledi.

Adıyaman Kalıta'da icradan 2 milyon 52 bin 40 TL'ye maden ocağı!

Adıyaman İli Kalıta İlçesinde yer alan 46.76 hetar alana sahip olan maden ocağı 18 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor..

Çin'de 56 maden ocağı kapatıldı!

Çin'in kuzeyinde bulunan Hıbey eyaletinde 56 maden ocağının kapatıldığı bildirildi.56 madenden 10'unun yasa dışı, diğer 46 madenin de yerleşim yerlerine yakın olmasından dolayı kapatıldığı vurgulandı.

Hatay'da icradan 2 milyon 750 bin TL'ye satılık maden!

Hatay İli İskenderun İlçesi'nde yer alan maden ocağı ve taş ocağı İskenderun 4.İcra Dairesi tarafından 19 Eylül 2014 tarihinde saat 10:30 ile 11:20 arasında ihaleye çıkıyor...

Çin'de kaza riski taşıyan maden ocakları kapatılacak!

Çin İş Güvenliği İdaresi Başkanı Yang Dongliang tarafından alınan bilgiye göre ,Çin'de kaza riski taşıyan maden ocakları kapatılacak. Çin'de bin 700 küçük maden işletmesi iş güvenliğini artırmak için kapatılıyor.

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burhan Aksoy ve Sabriye Oya Aksoy ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 4 Eylül'de Beylikdüzü, Beylikdüzü OSB Mahallesi'nde kuruldu.


Aksoylar Maden Denizcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Madencilik  a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi; b. Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. c. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. d. İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit,...