19 / 04 / 2024

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat adresi

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat adresi

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şemsettin Aktan tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakman İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Carpet İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Songül Erdoğan tarafından kuruldu.

Daryıl İnşaat Nakliye Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daryıl İnşaat Nakliye Metal Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Yılmaz tarafından kuruldu.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

Silma İnşaat Metal Orman Ürünleri Ambalaj Plastik Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Silma İnşaat Metal Orman Ürünleri Ambalaj Plastik Temizlik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Ataşehir'de Ali Turan tarafından kuruldu.

Montero Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Montero Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500 bin TL sermaye bedeli ile  Halil Aslan tarafından kuruldu.

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Otomotiv İnşaat Metal Orman Ürünleri Kimya Ve Maden Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Varlı tarafından kuruldu.

Sağlamerler İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Kimya Temizlik Ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamerler İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Kimya Temizlik Ve Gıda Limited Şirketi Ataşehir’de  465 bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Iprak tarafından kuruldu.

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantiks2 İnşaat Metal Orman Ürünleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Akdere tarafından kuruldu.

Morton İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morton İnşaat Metal Orman Ürünleri Otomotiv Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kıraç tarafından kuruldu.

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat adresi Haberi

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat adresi

Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şemsettin Aktan tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Ümraniye, Çamlık Mahallesi'nde kuruldu.


Aktan Metal Orman Ürünleri İnşaat ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve  ticaretini yapmak. Her türlü kesici takım malzemelerini almak, satmak, imalatını yapmak Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak, yedek parçalarını almak, satmak, ithalat ve ihracatını yapmak. Her nevi sınai yarı mamul ve mamul; matkap uçları, elmas matkap uçları, raybalar, kesici ağızlar, bıçaklar, testere ağızları, her...