28 / 03 / 2024

Aktaş Boğaziçi Evleri adres bilgileri

Aktaş Boğaziçi Evleri adres bilgileri

Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri ulaşım ; Aktaş Boğaziçi Evleri İstanbul Üsküdar Kandilli'de Küçüksu Mah. Rasathane Cad. Toramanlar Sok. No:30 Üsküdar- İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Areon Boğaziçi Evleri ödeme şekli!

Areon Boğaziçi Konutları Muğla Bodrum'da Areon Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede farklı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Areon Boğaziçi 2017 konut fiyatları!

Areon Yapı imzası taşıyan Areon Boğaziçi Evleri projesi Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 165 bin TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri'nde yedi seçenekli kampanya!

Yedi farklı ödeme seçeneğinden oluşan yeni kampanya kapsamında, Areon Boğaziçi Evleri'nde peşin alımlara özel fiyatların yanı sıra, 120 ay ve 30 ay vade için sunulan üç farklı ödeme seçeneği yatırımcıların ve yazlık sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde Kurban Bayramı kampanyası!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Bodrum Boğaziçi Evleri ödeme planı!

Bodrum Boğaziçi Evleri projesinde fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor. Areon Boğaziçi Evleri projesinde aylık taksitler 950 TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

Aktaş Boğaziçi Evleri adres bilgileri Haberi

Aktaş Boğaziçi Evleri adres bilgileri


Aktaş Boğaziçi Evleri İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar Kandilli bölgesinde yükseliyor. Kandilli Aktaş Boğaziçi Evleri ulaşım ve adres bilgilerinden önce Aktaş Boğaziçi Evleri'nin detaylarına yer verelim.


Aktaş Boğaziçi Evleri projesi Aktaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Aktaş Boğaziçi Evleri Kandilli projesi 2 etap halinde yükseliyor. Aktaş Boğaziçi Evleri'nde ilk etap teslim edildi.


Aktaş Boğaziçi Evleri satış ofisi ile 0216 332 39 44 numaralı telefondan irtibata geçiliyor. Aktaş Boğaziçi Evleri Kandilli projesi 18 dönüm arazi üzerinde hayata geçiriliyor. 


Aktaş Boğaziçi Evleri fiyat listesi 588 bin liradan başlangıç gösterilerek, 1 milyon 543 bin liraya kadar değişiyor. Aktaş Boğaziçi Evleri teslim tarihi ikinci etap konutları için 2014 yılının başı olarak belirlendi.


Aktaş Boğaziçi Evleri Kandilli projesi içerisinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun...