29 / 03 / 2024

Aktay Otel İşletmeleri değer teslim raporu

Aktay Otel İşletmeleri değer teslim raporu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Aktay Otel İşletmeleri'nin Değer Tespit Raporu yayınlandı.

Gaziantep Kule Hotel SPA için düğmeye basıldı! Şahinbey'e 238 odalı otel geliyor!

Oska İnşaat Turizm İşletmeleri Gaziantep Şahinbey'de 238 odalı otel hayata geçirecek. Kule Hotel SPA adını taşıyan otel 337 yataklı.

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Kuruldu!

World İs Yours Otel İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu’nda 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Çakmak ve Koray Neccar ortaklığıyla kuruldu.

Hisse değeri yüzde 237 arttı! Açıklama geldi neler oluyor?

Hisselerinde değer artışı üç ayda yüzde 237 seviyesinde bulan Martı Otel İşletmeleri, bir yatırımcısının medya üzerinden yaptığı açıklamalar ve sosyal medya yansımaları üzerine KAP'a açıklama gönderdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Martı GYO portföy büyüklüğünü ikiye katlayarak rekor kar açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföy büyüklüğünü ikiye katladı ve rekor kar açıkladı. İşte Martı GYO tarafından yapılan kar açıklaması...

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Bemenis Turizm Ve Otel İşletmeleri Limited Beyoğlu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuşadası Otel İşletmeleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras ve Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi ve Tic tarafından kuruldu.

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruby Suit Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras ve Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi ve Tic tarafından kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi açıldı!

Colorful Excellent Veyron Otel Yatırım Kiralama İşletmeleri Ve Turizm A.Ş.Febor Tours Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından açıldı.

Urs Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urs Otel İşletmeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Sercan Uras tarafından kuruldu.

Martı GYO'nun kredi protokol görüşmeleri devam ediyor!

Martı GYO'nun ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarında yer alan kredilerinin  yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor.

Mineo Otel Turizm İşletmeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mineo Otel Turizm İşletmeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyol ve Mehmet Fatih Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Aktay Otel İşletmeleri değer teslim raporu Haberi

Aktay Otel İşletmeleri değer teslim raporu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık şirket değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Özak GYO'nun bağlı ortaklığı Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye ilişkin olarak hazırlanan 31 Aralık 2017 itibariyle Şirket Değer Tespit Raporu yayınlandı. 

Özak GYO'nun KAP açıklaması:     
Şirketimizin bağlı ortaklığı Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye ilişkin olarak hazırlanan "31.12.2017 itibariyle Şirket Değer Tespit Raporu"nun görüş bölümü ekte yer almaktadır.

Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Dosya için