18 / 04 / 2024

Akyazı Stadının adı

Akyazı Stadının adı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Akyazı Stadı'nın da yer aldığı kompleksin isminin "Recep Tayyip Erdoğan" olmasını teklif edip, "Bu kompleksin yapanı da yaptıranı da Sayın Erdoğan'dır" dedi

İflasın eşiğine gelen Barcelona tarihinde bir ilk! Tarihi stadın adı ilk kez değişti

İspanya'nın köklü futbol kulübü Barcelona, tarihinde bir ilke imza atarak 65 yıllık Camp Nou Stadı'nın ismini ilk kez değiştirdi.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Alsancak Stadı'nın yer teslimi yapıldı!

2015'te yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine inşa edilecek stadın yer teslimi yapıldı. 15 bin kişilik yeni stadın son adımı da tamamlanmış oldu.

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

Akyazı Stadı bugün açılıyor!

40 bin 461 koltuk kapasiteli Akyazı Stadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün açılıyor. Komplekse Şenol Güneş’in adı verilecek.

Akyazı Arena'nın adı Şenol Güneş Stadı olacak!

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Akyazı Arena'nın isminin Şenol Güneş Stadı olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzonspor Akyazı Stadı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Bordo-mavili taraftarların özlemle beklediği Akyazı'daki yeni stadın resmi açılışı, 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Akyazı Stadı bordo-mavilileri darboğazdan kurtaracak!

Akyazı Stadı, Trabzonspor'un kasasına getireceği 350 milyon TL'lik kazançla bordo-mavililer adına içinde bulunulan darboğazdan kurtulmanın en önemli faktörü olacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın resmi açılışının 18 Aralık'ta olacağını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadı'nın çatısı tamamlandı!

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, yapımı son aşamaya gelen Akyazı Stadı'nda ilk maçlarını 11. haftada Antalyaspor ile oynamayı planladıklarını söyledi.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Akyazı Stadının adı Haberi

Akyazı Stadının adı

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı ilk toplantısı dün gerçekleşirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, meclise sunduğu dilekçe ile Akyazı'da stadyum ve diğer spor tesislerinin yapılmakta olduğu alana, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesini talep etti. Gümrükçüoğlu, "Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi. Öneri oy çokluğu ile kabul edilerek gündeme alındı ve görüşülmek üzere Kültür Komisyonu'na havale edildi. Bu arada Trabzonspor da stadın isim hakkı için pek çok şirket ve grupla görüşmelerini sürdürüyor. 


ÖZLEM BİTECEK

Üç büyükleri 17 maçtır yenemeyen Trabzonspor, 875 günlük hasreti bitirmek için F.Bahçe maçını bekliyor. 3 Temmuz sürecinden bu yana oynanan 9 karşılaşmada da sarı-lacivertli rakibini yenemeyen Trabzonspor, şeytanın bacağını kırmak istiyor.


F.BAHÇE İZDİHAMI

Trabzon-F.Bahçe maçının biletleri satışa çıktı. Fiyatlar 40 ila 500...