27 / 04 / 2024

Akyazı Stadyumu işçi ölümü

Akyazı Stadyumu işçi ölümü

Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatında vinçle taşınan demir kitlesi, bağlayıcı çelik halat kopunca düştü. Demirlerin altına kalan inşaat işçisi 33 yaşındaki Celal Kıyı öldü.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Sakarya Akyazı için acele kamulaştırma kararı!

Sakarya İli, Akyazı İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli listede kamulaştırma bilgileri yer alan taşınmazların, Akyazı Yahyalı Duble Yol Projesinin gerçekleşmesi amacıyla Akyazı Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de

Hatay Millet Bahçesi için çalışmalar 21 Mayıs'ta başlıyor!

Eski Hatay Stadyumu'nun yerine inşa edilecek olan Hatay Millet Bahçesi için ilk kazma 21 Mayıs'ta vurulacak. 

Yozgat Stadyumu yapım işi 29 Aralık'ta ihale edilecek!

Yozgat Stadyumu yapım işi ihalesi ihale ediliyor. İhale 29 Aralık 2020 tarihinde, saat 13:30’da düzenlenecek.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Akyazı’daki hasarlı okul için yıkım kararı!

Sakarya Akyazı’daki hasarlı okul Alaağaç İlk ve Ortaokulu binası için yıkım kararı alındı. Öğrenciler yeni okulları yapılana kadar komşu okullara taşınacak.

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Akyazı için çılgın imar projesi!

31 Mart Yerel Seçimlerinde rekor oyla Akyazı’ya Belediye Başkanı seçilen Bilal Soykan, hayalinde yer alan Akyazı’yı anlattı. Soykan, Akyazı için planladığı çılgın projesini açıkladı.

Bolu Şehir Stadyumu için ilk kazma 2020'de vurulacak!

2020-2024 yılı Stratejik Planında yer alan en önemli projelerden biri olan 14 bin kapasiteli şehir stadyumu için ilk kazma 2020'de vurulacak.

Samsun Millet Bahçesi için ilk adım atıldı!

Samsun'da eski 19 Mayıs Stadyumu yerine inşa edilecek olan Millet Bahçesi Şubat ayı içerisinde ihaleye çıkacak.

Sakarya'da konut dokunulmazlığını ihlal eden 6 kişi tutkandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde konut dokunulmazlığını ihlal ettiği iddia edilen 10 kişiden 6'sı tutuklandı. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu değerleri nasıl değiştirdi?

Kınalı’dan başlayan ve Sakarya Akyazı’ya kadar uzanan Kuzey Marmara Otoyolu, sadece doğayı değil, gayrimenkul değerlemelerini de ciddi bir şekilde değiştirdi. Peki, otoyolda değerler nasıl değişti?

Akyazı Stadyumu işçi ölümü Haberi

Akyazı Stadyumu işçi ölümü


Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatında vinçle taşınan demir kitlesi, bağlayıcı çelik halat kopunca düştü. Demirlerin altına kalan inşaat işçisi 33 yaşındaki Celal Kıyı öldü.


Olay bugün saat 15.00 sıralarında Akyazı Mahallesi’nde meydana geldi.


Denize dolgu yapılarak oluşturulan alanda yapımı süren Akyazı Stadyumu inşaatında vinçle taşınan demirler, bağlayıcı çelik halatın kopması sonucu düştü.


Yaklaşık 2 ton ağırlığındaki demirlerin altında kalan inşaat işçilerinden Celak Kıyı ağır yaralandı. Yıldızlı Güven Hastanesi’ne kaldırılan Kıyı...