24 / 04 / 2024

Akzirve Gayrimenkul NAKO arazisini aldı mı

Akzirve Gayrimenkul NAKO arazisini aldı mı

Nakliyeciler Sitesi Zeytinburnu arazisi için Akzirve, 187 milyon dolar ve parsel başına 60 metrekare daire teklif etti; Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi (NAKO) 3 Mart’ta ön protokole imza attı. NAKO, 11 Mart’ta satış için toplanacak.

Strada Bahçeşehir'de 36 ay vadeyle!

Strada Bahçeşehir projesinden 36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. İlk etabın teslimlerinin hemen yapıldığı proje Akzirve Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Topkapı 29'un lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul’ün İstanbul’un tam ortasında, Topkapı’da hayata geçirdiği yeni projesi Topkapı 29'un lansmanı yapıldı. Projeye yoğun ilgi gösterildi.

Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Topkapı 29 ön satışta!

Akzirve Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+1'den 5+1’e kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor.

Bahçeşehir Strada'da yüzde 25 indirim!

Akzirve Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'de yükselen Strada projesinde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 faiz oranlı kampanya düzenlendi. 

Akzirve Topkapı projesi Eylül'de satışta!

Akzirve Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Akzirve Topkapı projesinde satışlar Eylül ayı içerisinde başlayacak.

Strada'nın ilk etap satışları tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul Bahçeşehir'deki Starda projesinin ilk etabının satışını tamamladı. 

Abdullah Müftüoğlu: İnşaat sektörüne güvenimiz tam!

Suudi Arabistan merkezli Al Qemam grubu bünyesinde faaliyet gösteren Akzirve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Müftüoğlu, Türkiye ekonomisine ve inşaat sektörüne güvenlerinin tam olduğunu söyleyerek Türkiye'ye gelecek yıllarda da yatırımlarını sürdüreceklerini açıkladı. 

Akzirve Strada'da satışlar tamamlandı!

Akzirve Gayrimenkul, İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de yükselen Strada projesinde satışlar tamamlandı. Projenin ikinci etabı Strada Plus ise 2020 yılında tamamlanacak.

İbrahim Maasfeh kimdir?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım ile Türkiye'de inşa sektöründe yatırımlarına devam eden İbrahim Maasfeh kimdir?

İbrahim Maasfeh'ten yeni şirket!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, gayrimenkul ve konut sektöründe yeni atılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. İbrahim Maasfeh bugün yeni bir şirket kurdu. 

Akzirve basın toplantısı ertelendi!

Akzirve Gayrimenkul üst yönetiminin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. 

Akzirve Gayrimenkul NAKO arazisini aldı mı Haberi

Akzirve Gayrimenkul NAKO arazisini aldı mı


İstanbul Zeytinburnu'nda 128 bin 521 metrekare yüzölçümüne sahip; İBB tarafından yapılacak dev şehir parkı alanının yanında, D-100 (E5) Karayolu'na cepheli, raylı sistem ve toplu taşımanın merkezi noktasında, Atatürk Havalimanı'a 8 Km ve Yenikapı Deniz Otobüsü İskelesi'ne 5 Km mesafede bulunan NAKO arazisinin satışında son viraja gelindi.






Sınırlı Sorumlu İstanbul Nakliyat Ambarları İşletme Kooperatifi (NAKO) Yönetim Kurulu, NAKO arazisin satışı ve kat karşılığı inşaat yapılması işi için Emlakkulisi.com'un 27 Ocak 2014 tarihli haberine göre Akzirve Gayrimenkul’ün "187 milyon dolar ve parsel başına 60 metrekare daire" şeklindeki teklifini değerlendirdi ve 3 Mart 2014 Pazartesi günü Akzirve Gayrimenkul ile ‘ön protokol’ imzaladığını duyurdu.





NAKO Yönetim Kurulu, arazi ortaklarını, satışı gerçekleştirmek yolunda çok önemli bir adım olan bu aşamayı paylaşmak üzere 11 Mart...