18 / 04 / 2024

Alakat Turizm Emlak

Alakat Turizm Emlak

Alakat Turizm Emlak Halkla İlişkiler Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Al Batoul Al Husseini tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ocak'ta Şile'de kuruldu.

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Umutcan Ok tarafından kuruldu.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu! 

Birlik Platform Vinç Turizm Emlak Oto Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Akar tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

İmran İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Folfol Kassoumeh tarafından kuruldu.

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

Malıx Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malıx Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Shahıd Shabbır Malık tarafından kuruldu.

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Alaa El Dajanı tarafından kuruldu.

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jcozyhomes Turizm Emlak Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Arslan tarafından kuruldu.

Family Hause Turizm Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Family Hause Turizm Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hasraouı tarafından kuruldu.

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Helpers Turizm Emlak Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Sanan Azımov tarafından kuruldu.

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Tuğrul Çolak tarafından kuruldu.

Alakat Turizm Emlak Haberi

Alakat Turizm Emlak

Alakat Turizm Emlak Halkla İlişkiler Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Al Batoul Al Husseini tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Alakat Turizm Emlak Halkla İlişkiler Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-TURİZM  1.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek.Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama,seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.Her türlü seyahat acentaları kurmak,kurulmuş acentalara ortak olmak. 3.Uçak,otobüs,gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak,gemi ve yat kiralamak. B-İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve...