27 / 04 / 2024

Alanya Belediyespor

Alanya Belediyespor

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Milli Emlak, Alanya İncekum Plajı'ndaki otopark işletmesini durdurdu!

Alanya Belediyespor'un Alanya İncekum Plajı'ndaki otoparka kanunsuz bir şekilde çökerek ruhsatsız işletmesine Milli Emlak Müdürlüğü 'dur' dedi. Kulübe 15 bin 238 lira ceza kesildi.

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki otoparkı tekrar işletmeye açtı!

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı’ndaki Milli Emlak’a ait otoparka yine çöktü. Geçen yıl 15 bin lira ceza alan kulüp, otoparkı tekrar işletmeye açtı.

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Milli Emlak, Alanya İncekum Plajı'ndaki otopark işletmesini durdurdu!

Alanya Belediyespor'un Alanya İncekum Plajı'ndaki otoparka kanunsuz bir şekilde çökerek ruhsatsız işletmesine Milli Emlak Müdürlüğü 'dur' dedi. Kulübe 15 bin 238 lira ceza kesildi.

Alanya'da Spor ve Doğa Turizmi atağı!

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin, Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi.

Alanya'da inşaat sektörüyle ilgili 581 yabancı şirket kuruldu!

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak üçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya, ABD, İran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Alanya'da 581 yabancı şirket kurdu!

Alanya'da 33 farklı ülkeden 581 yerleşik yabancı, ticaret yaparak ilçe ekonomisine katkıda bulunuyor. Alanya'yı, Avrupa ülkelerinin yanında Rusya. ABD, Iran ve Kazakistan gibi değişik ülkelerden çok sayıda yatırımcı şirket kurmak için tercih ediyor...

Burhan Sili: Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi ile turizmi çeşitlendireceğiz!

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

THY Gazipaşa Alanya seferlerine bugün başlıyor!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), Antalya'nın Alanya ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı seferlerine bugün başlıyor. Bugün itibarıyla her gün karşılıklı olmak üzere hafta da 14 sefer düzenlenecek.

Alanya'da Plajlarda Güvenlik Çalışması projesi başlıyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin önlem amaçlı afiş projesine destek verecek. Önlem amaçlı afiş projesine destek verilecek. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda sergilenecek.

Avrasya GYO Alanya'daki 2 gayrimenkul raporlarının revizesini yayınladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya'da yer alan 2 gayrimenkul raporlarının revizesini yayınladı.

Alanya Belediyesi 15 şanslı aileyi ağırlayacak!

Alanya Belediyesi bu yıl da 15 aileyi birer hafta Alanya ’da ağırlayacak.Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik 1 haftalık bedava tatil kampanyasıyla 15 aile çoluk çocuk bir hafta Alanya’da tatilin keyfini çıkaracak.

Apron İnşaat Alanya'da yeni projeye başladı!

15 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Apron inşaat, Alanya'da ilk projesinin temelini attı. Apron Home adı verilen 2 blok 128 daireden oluşan projenin yüzde 95'i satıldı...

Alanya'dan arsa alan Hollandalı çiftin 7 yıldır süren 'senet' kabusu!

Antalya'nın Alanya ilçesine yerleşen zengin bir Hollandalı çift, buraya yerleşmek için gayrimenkul işi yapan bir kişiden arsa aldı. Çift, arsayı aldıkları kişiye bir de villa yaptırdı. Çift, villanın teslimi sürecinde Türk tarafı ile bir dizi sorun yaşadı

Alanya Belediyespor Haberi

Alanya Belediyespor

Alanya Belediyespor, İncekum Plajı'ndaki Milli Emlak'a ait otoparka geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çöktü. SABAH Akdeniz'in geçen yıl Ağustos ayında, 'Kanun tanımayan otopark işletmesi' başlığı ile gündeme getirdiği otoparka bu yıl da çöken Alanya Belediyespor, yüzsüzlüğünü iyice artırdı ve otopark girişine bu kez 'Alanya Belediyesi İncekum Ücretli Otaparkı' tabelası asıp giren çıkandan Alanya Belyediyespor ibareli gelişigüzel makbuzla 4 lira almaya başladı.


VERGİ USULSÜZLÜĞÜ

İncekum mahallesi Pegasus World Otel yanındaki İncekum Plajı, Alanya'da dernekler ve spor kulüplerinin iştahını kabartmaya devam ediyor. Her gün yüzlerce aracın giriş çıkış yaptığı otopark alanı için yapılan tahsis başvurularına Milli Emlak Müdürlüğü tarafından 'ret' cevabı verildiği ileri sürüldü. Alanya Belediyespor'un çöktüğü ruhsatsız otopark tepki çekerken, vatandaşa kesilen otopark ücreti makbuzlarında Maliye'ye ait hiçbir ibare bulanmaması...