19 / 04 / 2024

Alanya kültür merkezi

Alanya kültür merkezi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Alanya'ya dev kültür merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Alanya Belediyesi tarafından 23 Mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

Kars Kafkas Üniversitesi'nde Ukrayna Kültür Merkezi açıldı!

KAÜ ile Ukrayna Kiev Taras Şevçenko Üniversitesi arasındaki ikili ilişkiler kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Slav Dilleri ve Edebiyatları Bölümü bünyesinde oluşturulan Ukrayna Kültür Merkezi açılı Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, tarafından yapıldı...

Talas'ta otel ve kültür merkezi inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri Talas Belediye Başkanlığı tarafından bugünkü resmi gazetede verilen ilana göre Kayseri Talas'ta yer alan 2 farklı arsa üzerinde otel ve kültür merkezi inşaatı yapılacak. İşin ihalesi 24 Mart'ta yapılacak...

Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi 9 Mart'ta açılıyor!

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, 4 bin 800 metrekare kapalı alan olarak inşa edilen Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'ni 9 Mart 2014 tarihinde saat 14.00’de açıyor...

Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Merkezi'nde tribünler yükseliyor!

Akyazı Spor ve Kültür Merkezi İnşaatı Proje Koordinatörü İbrahim Nacar, hedefledikleri programların önünde olduklarını belirterek projeyi teslim tarihinden daha erken bir zamanda bitirerek teslim etmeyi amaçladıklarını söyledi...

Alanya kültür merkezi Haberi

Alanya kültür merkezi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya’nın en büyük Kültür Merkezi'ni Mahmutlar Mahallesine inşa ediyor. Alanya Belediyesi'nde yer alan habere göre, projenin ihale aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Yücel, 2019 yılında aynı zamanda dev bir sosyal tesisi daha hayata geçireceklerini belirtti.


AVLUDA SOSYAL HAYATIN YAŞATILDIĞI DEV PROJE 2019 DA HAYATA GEÇİRİLİYOR

Kültür Merkezi projesinin Türk Mimarisinin modernleşmesi,  avluda sosyal hayatı yaşatan bir proje olduğunu dile getiren Başkan Yücel,  doğal hayat ile mekan bağlantılarının büyük bir titizlikle yansıtıldığı dev kültür merkezini 2019 yılında Mahmutlar halkının hizmetine sunacaklarını belirtti.

LED SERTİFİKALI VE  EKOLOJİK BİNA

Alanya’nın ekolojik şartların uygun olarak hazırlanan projede, gelin odası, konferans salonu,mescit,nikah salonu ve dükkanlar bulunuyor. Kültür Merkezi LED sertifikalı ve ekolojik bina özelliği ile de göz...