20 / 04 / 2024

alanya Mahmutlar Mahallesi imar

alanya Mahmutlar Mahallesi imar

Alanya Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında saat 14.00’da gerçekleştirildi.Meclis, Mahmutlar Mahallesi 1/1.000'lik Uygulamalı İmar Planı meclis üyelerinin oybirliğiyle onaylandı.

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Alanya'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle arsa satılıyor! Bu fırsat kaçmaz! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya ili, Alanya ilçesi, Payallar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı...

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Alanya Belediyesi 75 hektarlık macera parkını kiraya verecek! Yıllık kira bedeline çok şaşıracaksınız!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Asmaca Mahallesi Alanya Şehir Ormanı'nda yer alan Macera Parkı'nı kiraya verecek. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Alanya'da iş merkezi yapım ve işletme ihalesi! 92.7 milyon TL'ye! 

Mülkiyeti Alanya Belediyesi'ne ait, Alanya ilçesi, Mahmurlar Mahallesi 887 ada 1 parselde yer alan arsada iş merkezi inşa edilecek ve 10 yıl süreyle işletilecek. İhalenin toplam muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi.

Alanya'da icradan satılık 24 gayrimenkul!

T.C. Alanya İcra Dairesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Cikcilli Mahallesi'nde yer alan 24 gayrimenkulü satıyor.

Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Alanya Mahmutlar 250 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Antalya Alanya Mahmutlar projesinin ihalesini yarın saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Alanyaspor Tesisleri'nin inşaatı 1 yıl içinde tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Alanyaspor Tesisleri'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Alanyaspor için yaklaşık 75 milyon liralık bedelle yapımına başlanan tesisin tanıtım toplantısı Mahmutlar Mahallesi'ndeki inşaat alanında gerçekleşti.

Avrasya GYO Antalya Alanya 4 gayrimenkul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Antalya İli, Alanya İlçesi, Türkler Mahallesi sınırları içerisinde  bulunan 18.676,78 m2 yüzölçümlü 320 Ada 1 Parsel üzerinde, tapu kaydında  "21 Bloklu İki Katlı Betonarme Bina ve Arsası" ana taşınmaz, "mesken" ve  "dubleks mesken" bağımsız bölüm vasıflı 4 adet taşınmazın yılsonu değerl

Alanya Mahmutlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde yer alan 110. sokaktaki 5 katlı bir apartman dönüşüm kapsamında yıkıldı.

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

alanya Mahmutlar Mahallesi imar Haberi

alanya Mahmutlar Mahallesi imar

Alanya Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında saat 14.00’da gerçekleştirildi. MHP’den Hasan Özdemir, Ali Uğur, Abdullah Sönmez, Melike Nazifoğlu, Celal Taşkın ve Fahri Baysal; AKP’den Ahmet Büküş’ün mazeret bildirip katılmadığı toplantıya CHP grubu eksiksiz katıldı. Meclis gündemine geçilmeden önce Başkan Adem Murat Yücel, ”Kurulan seçim hükümetinin ülkemize hayırlı ve onurlu olmasını temenni ediyorum. 1 Kasımda yapılacak genel seçimde tüm siyasi partilerin centilmence, demokrasi kuralları içerisinde geçmesini diler, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim” dedi. 30 Ağustos Zafer Bayramına ve Zabıta Haftası ile ilgilide bir konuşma yapan Yücel,” 1922 yılında Dumlupınar’da yapılan Büyük Taarruzun 93 yılını kutladık. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93 yıl dönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri gününü bir kez daha kutluyor, Gazi...