20 / 04 / 2024

Alanya spor turizmi

Alanya spor turizmi

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin, Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

Sivas Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi açılış için gün sayıyor!

Sivas Belediyesi tarafından termal turizmi canlandırmak için hayata geçirilen Aquapark Yaşam ve Spor Merkezi, açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekarelik kompleks, iki ayrı tesisten oluşuyor.

Kartepe cazibe merkezi haline gelecek!

Kartepe Belediyesi, doğa ve spor turizmi alanında yeni bir projeye daha imza atarak, Kartepe’yi güçlü ve marka bir kent olarak geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Alanya Kestel'e spor tesisi inşa ediliyor!

Eğri Köprü yanındaki Alanya Belediyespor Tesisleri Kestel’e taşınıyor. Kestel’e yapılan yeni spor tesisinin çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor, yeni tesisin kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak...

Timsah Arena ile Bursa spor turizmine açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: "UEFA'dan tarafsız sahada yapılacak bir müsabakanın Bursa'da oynanması için talepte bulunduk. Bu maç alınırsa, 45 bin turistin Bursa'ya gelme imkanı var. En büyük turizm, spor turizmi" dedi.

Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da restoran açılışına katıldı!

Eroğlu, Afyonkarahisar'daki bir restoranın açılış törenine katıldı. Eroğlu, "Afyonkarahisar, termal turizmin ve lezzetin başkenti olduğu gibi aynı zamanda spor turizmi ile sağlık turizminin de başkenti olmuştur." dedi.

Alanya Türkler Spor Lisesi'nin ihalesi yapıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak spor lisesinin 11 milyon 315 bin TL'lik ihalesi yapıldı. 24 derslikli okulda 700 metrekare kullanım alanlı spor salonu binasını da yer alacak. Okul, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında hizmete girecek.

Antalya çevreyoluna ve Alanya spor tesisine onay çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, kuzey yamacına çevreyolu açılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planını kabul etti. Alanya'da spor tesisi için de imar çalışması onaylandı.

Kruvaziyer turizmi ile Alanya'ya bin 19 yolcu geldi!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nden Alanya'ya sezonun ilk seferini yapan "Artania" adı verilen kruvaziyerle çoğunluğu Alman bin 19 yolcu, ilçeye geldi. Artania Limasol Limanı'ndan hareket etti.

Mersin, spor turizmi adına çalışmalara başladı!

Mersin, Ortadoğu'da yaşanan karışıklıkların ardından Suriye ve Irak'tan gelen turist sayısında durmaya yakın azalmalar yaşayan Mersin, çareyi turizm çeşitliliğine gitmekte buldu.

Bandırma, İskenderun ve Alanya'da üniversite kurulacak!

Bandırma 17 Eylül, İskenderun Teknik ve Alanya Alaaddin Keykubat üniversitelerinin kurulmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda kabul edildi.

Adana spor turizminde ideal kent olarak gösterildi!

Aydoğdu Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Plaza Otel işletme Sahibi Bekir Aydoğdu, Adana'nın sağlık ve spor turizmi için Türkiye'deki en ideal kent olduğunu söyledi.

Alanya spor turizmi Haberi

Alanya spor turizmi

Alanya'da turizmi kış aylarında da canlı tutmak amacıyla 'Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' başlatıldı. 

Alanya Turistik işletmeciler Derneği'nin (ALTİD), Doğa Sporları Kulübü (ALDOSK), Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve belediye ortaklığında hazırladığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın (BAKA) desteklediği Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi' hayata geçirildi. Turizmi kış aylarına da yaymak amacıyla geliştirilen proje kapsamında toplam 2170 kilometrekarelik alanda offroad, bisiklet, motosiklet ve yürüyüş alanları oluşturulacak. Parkurlara yönlendirme levhaları yerleştirilerek turistlerin yakın bölgelerdeki tarihi ve Ören yerlerine ulaşım konusunda bilgi edinmeleri sağlanacak. 


GÖZETLEME KULELERİ 


ALTİD Başkanı Burhan Sili. off-road, bisiklet ve motosiklet gibi sporlara ilgi duyanların kış aylarında bölgede kamp yapmalarının kış turizmini canlandırmak adına son derece önemli olduğunu söyledi. Doğuda Syedra ve Leartes antik kentlerinden, kuzeydoğuda Akdağ Kayak Merkezi, batıda Alarahan ve güneyde...