19 / 04 / 2024

Alarko Holding bükreş

Alarko Holding bükreş

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesi yaklaşık 161 milyon 486 bin 997 Euro teklifle kazanmıştı. Proje yakında başlayacak...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Lale Ergin hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te hangi görevi yürütüyor?

Lale Ergin kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Alarko Holding’te ne iş yapıyor? İşte Lale Ergin ile ilgili merak edilen her şey...

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Alarko Holding depremzede çocuklar için harekete geçti

Alarko depremzede çocukların eğitimi için fon kurdu. Alarko Holding, 10 ili etkileyen depremlerde anne ve ya babasını kaybeden depremzede çocukların eğitimlerinde kullanılmak üzere bir fon kurulması kararı aldığını duyurdu.

Koç Holding 20 bin kişiye yaşam alanı oluşturacak

531 çalışanı deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerine katılan Koç Holding, bölgeye yapılacak yardım projelerini açıkladı

Alarko gıda ve tarım yatırımlarında hızlanacak!

Gıda ve tarım sektörlerinin önemi tüm dünyada giderek artarken, Türkiye'nin dev kuruluşlarından biri olan Alarko Holding bu alanlardaki yatırımlarını hızlandıracağını açıkladı.

556 kat değerlendi! Koç Holding’i de geride bıraktı

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Hilal Hill Büyükçekmece satışta! Yeni proje!

Bahaş Holding Büyükçekmece’de 750 milyon TL’lik yatırımla 800 riskli konutu kapsayan, yaklaşık 65 bin metrekare büyüklüğündeki alanın dönüşümü için harekete geçti. 1450 konut ve 50 ticari alan bulunan Hilal Hill projesinin ilk etabında satışlar başladı.

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Alarko GYO Büyükçekmece Eskice'deki 3 parselin değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Büyükçekmece Eskice' deki 3 adet parselin 29 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.14 ve 5.1 maddeleri revize edildi.

Alarko GYO Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 dükkanın değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkanın 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.13 ve 4.17 maddeleri revize edildi.

Alarko Holding bükreş Haberi

Alarko Holding bükreş

Alarko Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin katıldığı ihale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı. 

Alarko Holding'in bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin Romanya Karayolları İdaresi tarafından açılmış olan Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesine verdiği teklifin en iyi teklif olarak açıklandığı, teklif bedelinin yüzde 19 KDV hariç 750 milyon 849 bin 942,12 RON (yaklaşık 161 milyon 486 bin 997 Euro) olduğu ve gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasını müteakip sözleşme müzakerelerine davet edilmeyi beklendiği; işveren idarenin ihale sonucu için yapılan itirazları sonuçlandırdığı ve Alarko Holding'in sözleşme müzakerelerine davet etmesi beklendiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

İşveren idareden sözleşmenin imzalanması için davet yazısı bugün Alarko Holding'e...