24 / 04 / 2024

alemdağ arazileri

alemdağ arazileri

Tepeüstü Mahallesi Alemdağ Caddesi’nin E80 karayoluna çıkan kesiminde bulunan arsaların caddeye bakan alanların metrekare rayiç değeri 6 bin 500 TL olarak belirlendi

Terrace Koru Alemdağ fiyat listesi!

Terrace Koru Alemdağ fiyat listesi 302 bin TL'den başlıyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Koru projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Bandırma Şirin Çavuş Mahallesi arazileri kamulaştırılacak!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Şirin Çavuş Mahallesi arazileri kamulaştırılacak. Şirin Çavuş Mahallesi’ndeki 20 bin 600 metrekare alanın liman ve mal deposu yapılması konusunda kamulaştırma kararı alındı.

2b arazileri doğrudan satış dilekçesi!

Orman vasfını yitirmiş olan 2b arazilerinin satışı sadece hak saiplerine yapılabiliyor. İşte, 2b arazileri doğrudan satış dilekçesi!

2b arazileri ormanlaştırılamaz mı?

Orman vasfını yitirmiş kadastro marifetiyle orman alanları dışına çıkartılmış, bir daha geri kazanılamayan ve ıslah edilemeyecek olan alanlara 2b arazi deniyor. Peki, 2b arazileri ormanlaştırılamaz mı?

2b arazileri başvuru bedeli ne kadar?

Orman alanlarının dışına çıkarılmış olan 2b arazilerinin satışı sadece hak sahibi kişilere yapılabiliyor. Hak sahiplerinin Malmüdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerekiyor. Peki, 2b arazileri başvuru bedeli ne kadar?

2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

6831 Sayılı Orman Kanunu’nun 2. Maddesi ‘B’ bendi için kullanılan bir kısaltma olarak bilinen 2b arazilerin satışı rayiç bedelleri üzerinden yapılıyor. İşte, 2b arazileri rayiç bedelleri sorgulama!

Alemdağ Merkez imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Çekmeköy ilçesine bağlı Alemdağ Merkez ve Çevresini kapsayan ilişkin itiraz 1/5.000 ölçekli nazım imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Aytaç Durak'ın arazileri hakkında yeni dava açıldı!

Başkanlığı döneminde göl kıyısındaki arazileri düşük fiyatla satın alıp imar geçirerek kat be kat değerlenmesine yol açan Aytaç Durak hakkında yeniden bir iddianame hazırlandı

Antalya Ermenek hazine arazileri ihalesine tepki!

Muratpaşa Belediyesi sınırları içerisinde bulunan Ermenek Mahallesi'nde hazine arazileri hakkında çıkarılan ihale kararı mahalleliyi isyan ettirdi.

Antalya Ermenek'teki hazine arazileri ihaleye çıkarıldı!

Antalya’nın Muratpaşa Ermenek Mahallesi’nde hazine arazileri hakkında çıkarılan ihale kararı mahalleliyi isyan ettirdi. İhale haberini alan mahalle sakinleri evlerinin ve arazilerinin haksız yere ihaleye çıkarıldığını öne sürerek duruma tepki gösterdi.

Hazine arazileri kiralama şartları!

Hazine arazileri, devletin belirlediği belirli amaçlar için kullanılacağı kanıtlandığı takdirde belirli süreler için kiralanabiliyor. İşte, hazine arazileri kiralama şartları!

Tarım arazileri bölünebilir mi?

Tarım arazilerinin bölünmesinin önlenmesi için 5403 sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 8 ila 8/K maddelerinde birtakım düzenlemeler yapıldı. Peki, yapılan düzenlemeler gereğince; tarım arazileri bölünebilir mi?

Kütahya Hisarcıklı arazileri kamulaştırılıyor!

Karayolları14. Bölge Müdürlüğü Kütahya’nın Tavşanlı-Emet-Hisarcık-Simav ilçeleri arasında devam eden yol yapım çalışmaları esnasında arazileri istimlak edilen Hisarcıklı arazi sahipleriyle pazarlık görüşmelerine başladı.

alemdağ arazileri Haberi

alemdağ arazileri

Maliye Bakanlığı’nın, 2B arazileriyle ilgili fiyat belirleme çalışmalarında sona gelindi. Uzmanlar, en yüksek fiyatı İstanbul Ümraniye’deki 26 bin metrekarelik arsa için belirledi. 


Tepeüstü Mahallesi Alemdağ Caddesi’nin E80 karayoluna çıkan kesiminde bulunan arsaların caddeye bakan alanların metrekare rayiç değeri 6 bin 500 TL olarak belirlendi. Arka sokaklarda ise metrekare rayiç değerleri 3 bin 500, 2 bin 500 ve bin 500 TL olarak tespit...