29 / 03 / 2024

Aletımad Turizm adres

Aletımad Turizm adres

Aletımad Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedei ile Fatih'te Mhd Zohır Alsabbagh tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te Imad Eddın Alayoubı tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Aletımad Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aletımad Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedei ile Fatih'te Mhd Zohır Alsabbagh tarafından kuruldu.

Aka Mad Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Mad Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Aka avrasya Kuyumculuk İnşaat ve Öz Bin Yapı İnşaat Turizm Gıda ortaklığında kuruldu. 

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Madı Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sameer M.O tarafından kuruldu.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Shurak Al Ajdad Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shurak Al Ajdad Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad M Mad Almarzıuq, Khaled Issam A H D Almarzooq tarafından 11 Mayıs'ta kuruldu.

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad M Mad Almarzooq, Khaled Issam A H D Almarzooq tarafından 11 Mayıs'ta kuruldu.

Karadeniz turizm ve ticaret merkezi olacak!

Doğu Karadeniz Bölgesi, son 12 yılda aldığı yatırım ve ekonomik-sosyal yönden sağlanan gelişim sebebiyle kabına sığmadı. DOKAP Eylem Planı ile Doğu Karadeniz Bölgesi turizm ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Adres Yalıkavak satış ofisi

Villaların satış sürecine devam edilen Adres Yalıkavak satış ofisi telefon numarası şöyle: +90 252 386 45 43. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, M2 Turizm İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Aletımad Turizm adres Haberi

Aletımad Turizm adres

Aletımad Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedei ile Fatih'te Mhd Zohır Alsabbagh tarafından kuruldu.

Aletımad Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3- Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5- Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir ve ana szöleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Aletımad Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Molla Gürani...