28 / 03 / 2024

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fahriye Yıldız imzasıyla kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

BİM'e Alfa katlanabilir elektrikli bisiklet ve Benante 12 parça kahvaltı seti geliyor! BİM 8 Aralık aktüel kataloğu

BİM'in 8 Aralık 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Alfa Romeo R1 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet ve Benante 12 parça kahvaltı seti dikkat çekti. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu. 

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Land Property Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mir Fatih Cizmeci tarafından kuruldu.

2023 model Alfa Romeo Tonale'ye Kasım'da zam yok!

2023 model Alfa Romeo Tonale'ye Kasım ayında fiyatına zam yapılmadı. Araç Ekim ayında açıklanan fiyat listesi üzerinden satılmaya devam ediyor.

Alfa Romeo Stelvio fiyatı uçuşa geçti: Ekim 2023 güncel fiyat listesi

Sıfır km Alfa Romeo Stelvio fiyatları uçuşa geçti. Peki 2023 model Alfa Romeo Stelvio ne kadar, kaç TL oldu? İşte Alfa Romeo Stelvio Ekim 2023 güncel fiyat listesi...

2023 model Alfa Romeo Giulia fiyatı uçuşa geçti: Ekim 2023 güncel fiyat listesi

Sıfır km Alfa Romeo Giulia fiyatları uçuşa geçti. Peki 2023 model Alfa Romeo Giulia ne kadar, kaç TL oldu? İşte Alfa Romeo Giulia Ekim 2023 güncel fiyat listesi...

Alfa Romeo Tonale Ekim 2023 fiyat listesi: Zam geldi mi?

Alfa Romeo Tonale de fiyat değişikliğine gidildi. Marka, 2023 Ekim ayına ait fiyat listesini yayımladı.  İşte Alfa Romeo Tonale, Ekim 2023 güncel fiyat listesi...

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Alfa Romeo Katlanabilir Elektrikli Bisiklet R2 BİM'de! 19 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Günümüzde elektrikli bisikletler, hızla artan bir popülerlik kazanıyor ve hatta otomobil üreticileri bile bu alana ilgi gösteriyor... Alfa Romeo Katlanabilir Elektrikli Bisiklet R2 BİM'de... 19 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi Haberi

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fahriye Yıldız imzasıyla kuruldu. 


Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi iş konusu; - Biyoteknoloji; a. Sağlık, tıp, gıda, tarım ve hayvancılık, çevre, endüstri, nanoteknoloji ve sentetik biyoteknoloji gibi temel sektörlerde ürünlerin ya da süreçlerin üretimi, geliştirilmesi ve modifikasyonu için biyolojik sistemleri veya canlı organizmaları kullanmak, üretimi, dağıtımı, ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak b. Ürün ve süreçler geliştirmek veya var olanları değiştirmek için biyolojik sistemleri, yaşayan organizmaları veya türevlerini kullanarak her türlü teknolojik uygulamayı yaparak genetik, mikrobiyoloji, hücre ve doku kültürü, moleküler biyoloji, biyokimya, embriyoloji, fizyoloji, hücre biyolojisi gibi biyolojik bilimlerin yanı sıra kimya mühendisliği, biyoproses mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği,...