25 / 04 / 2024

Alfemo Concept mağazası

Alfemo Concept mağazası

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

Alfemo 45.mağazasını Diyarbakır'a açtı!

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı.

Alfemo, Kuvey'te Home Concept mağazasını açtı!

Kuveyt pazarında çocuk, genç ve bebek mobilya markası Kids&Teens ile yıllardır pazar liderliğini koruyan ALFEMO, Kuveyt’te ilk Home Concept Mağazasını açtı.

Alfemo'dan Beyrut'a konsept mağaza!

Mobilya pazarının lider oyuncularından olan Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan'ın başkenti Beyrut'un mobilya ticaret merkezi Mekalles 'te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası 'nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı!

Alfemo Beyrut'ta 7 katlı konsept mağaza açtı. Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, geçtiğimiz günlerde Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası’nın açılışını yaptı.

Alfemo Beyrut’ta mağaza açtı!

ALFEMO, Lübnan’ın başkenti Beyrut’un mobilya ticaret merkezi Mekalles’te çok katlı bir Alfemo Konsept Mağazası açtı. Alfemo yurtdışı büyüme stratejisinde hızla ilerliyor.

Yurtbay Seramik, Antalya’daconcept mağazasını açıyor!

Antalya'nın ilk concept mağazası olma özelliğini taşıyacak olan showroom, 1.100 metrekare alanda, 3 katlı mağazası ile Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımlarına yer verecek.

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı!

Alfemo Panama'daki ikinci mağazasını açtı. Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo Mobilya, Orta Amerika’nın önde gelen ticaret merkezlerinden Panama’daki 2. Mağazasının kapılarını geçtiğimiz günlerde açtı.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Cardin Concept, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını hizmete açtı!

Mobilya markası Cardin Concept, Kıbrıs’taki ikinci mağazasını hizmete açtı. Cardin Concept Yönetim Kurulu Üyesi Murat Teker “1-2 ay içinde bir mağaza da Filistin’de açacağız” dedi.

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Alfemo, Mısır'da üçüncü mağazasını açtı!

Alfemo, Mısır'da Mohandeseen ve El Nozha'daki teşhir mağazalarının ardından üçüncü ve en büyük konsept mağazasını başşehirKahire'de, dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran City Stars MalVda hizmete açtı.

Alfemo Concept mağazası Haberi

Alfemo Concept mağazası

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.


Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Türkiye'de açtığı mağazalara hızla yenilerini ekleyerek 2015 yılında başlattığı mağazalaşma atağını sürdürüyor. Alfemo, çok sayıda ürünü aynı çatı altında buluşturan konsept mağaza zincirini hızla genişletiyor.


Alfemo, son 3 ayda Türkiye'nin farklı şehirlerinde 27 milyon TL yatırım yatırım yaparak toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası açtı. Alfemo'nun, Yalova, Salihli, Malatya, Eskişehir, Bodrum, Ankara, Kuşadası ve Trabzon'daki yeni bayileri hizmet vermeye başladı. Şirketin, çocuk ve genç odası markası Kids&Teens'in Türkiye genelindeki mağazalarına da yenileri eklendi. Çorlu, Kuşadası, Ankara ve İstanbul'da açılan yeni Kids&Teens mağazaları gençlere ve çocuklara farklı renklerde mobilya seçenekleri sunmaya başladı.


Yakın hedefimiz kesintisiz ilerleme"


Açıklamada...