29 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu başarısının sırları

Ali Ağaoğlu başarısının sırları

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başarısının sırrını Sabah Gazetesi muhabirlerinden Burcu Aldinç'e anlattı. Ağaoğlu, çok çalış, teknoloji eğitimi al, samimi ve dürüst ol, gazete oku gibi öğütler verdi...

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu Marmaris'teki adasını 15 milyon dolara satışa çıkardı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, Muğla'da sahibi olduğu ve içinde 'şato' olan, 28 bin dönümü tapulu 90 bin dönüm arazi üzerindeki Çiftlik Adası'nı 15 milyon dolara (115 milyon 650 bin lira) satışa sundu.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti!

Hamdı Akın ve Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti. Ağaoğlu'nun kur ve borsanın seyrine göre Mart 2018’de yayımlanacak Global Milyarderler Listesi’nde unvanını geri alması öngörülüyor.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu başarısının sırları Haberi

Ali Ağaoğlu başarısının sırları



ÇOK ÇALIŞ 

Başarının ilk sırrı tabii ki çalışmak. Doğru çalışmak, inatla çalışmak, yılmamak. Hayatın her aşamasında, ister ekonomik anlamda çok güçlü olun, ister iş hayatına yeni atılmış, karşınıza zorluklar çıkacaktır. Engele önce omuz vur yık, yıkamazsan sağından geç, olmadı mı solu dene. Geri döndüğün zaman zaten kaybettin demektir.


TEKNOLİJİ EĞİTİMİ AL 

Teknolojiyi takip etmeden olmaz. Gerekirse bu konuda eğitim almak lazım. Ben teknoloji kullanmıyorum, hayatımda hiç mesaj atmadım. Ama bu alana en fazla para yatıran firmaların başında geliyorum.


SAMİMİ OL 

Samimiyet çok önemli. Hayatta rol yapıyorsan başarılı olma şansın yok. O rol bir yerde su yüzüne çıkar. İşini severek yapmazsan başarılı olamazsın. Ben örneğin dünyaya bin kere daha gelsem yine müteahhitlik yapardım.


DÜRÜST OL 

Dürüstlük son dönemde prim yapmıyor gibi görünse de uzun vadede dürüst olan...