26 / 04 / 2024

ali ağaoğlu Bir Fikrin Mi Var

ali ağaoğlu Bir Fikrin Mi Var

Skyturk360 Türk televizyonlarında bir ilke imza atıyor. Tam 2 milyon TL'lik ödülün girişimcilere dağıtılacağı 'Bir Fikrin Mi Var?' yarışma programı başlıyor. Her hafta bir konuk ağırlayacak olan programa Ali Ağaoğlu da katılacak...

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu, İstanbul'da izole hayat yaşıyor!

Ağaoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul'da şehrin içinde kurduğu çiftlikte izole bir hayat yaşıyor.

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Ali Ağaoğlu Bahçelievler'deki arazisini sattı!

Bu hafta gayrimenkul sektöründe gerçekleşen sessiz bir alışveriş kulisi yazacağız. Taraflardan biri Ali Ağaoğlu, diğeri ise Bahattin Demirbilek. Hikayeyi en başından yazalım.

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu'na klip teklifi!

Ağaoğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'na ilginç bir teklif geldi. Yeni single çıkaran genç şarkıcı Tolga Yakalı, Ağaoğlu'na ilk klibinde rol alması için teklif götürdü.

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

ali ağaoğlu Bir Fikrin Mi Var Haberi

ali ağaoğlu Bir Fikrin Mi Var

Tam 7 yıldır büyük bir başarıyla devam eden ve içinden çıkan fikirlerin milyon dolarlık işlere dönüştüğü 'Bir Fikrin mi Var?' bu yıl Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve KOSGEB desteğiyle girişimcilerin hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Sunuculuğunu Murat Başoğlu'nun yaptığı 2 milyon TL ödiilllü program muhteşem jürisi ve yepyeni sürprizlerle bu akşam start alıyor. Nilüfer Bulut, Haluk Okutur, Faruk Malhan ve Fuat Sami 14 hafta boyunca girişimcilerin projelerini değerlendirecekler. Her hafta 1 konuk jüri daha ağırlanacak olan yarışmada Demet Sabancı Çetindoğan, Ali Ağaoğlu, Murat Kolbaşı, Gülden Yılmaz, Leyla Alaton, Tahsin Öztiryakiler, Önder Halisdemir gibi önemli isimlerin katılımı gerçekleşecek. 


Akşam...