23 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu çengelköy park projesi

Ali Ağaoğlu çengelköy park projesi

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Alican'a sürpriz doğum günü yaptı!

Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican’ın 29’uncu yaş günü için Cahide adlı eğlence mekanını kapattı.Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi olarak ise yaklaşık 45 bin Euro değerinde Patek Philippe marka özel bir saat aldı.

Ağaoğlu bu yıl 4 yeni projesini satışa sunacak!

Ali Ağaoğlu: "Bu yıl 2 Avrupa 2 Anadolu yakasında toplam 4 yeni proje açıklayacağız. 2 bin 2.500 arası konut satışa sunmuş olacağız. Ayrıca 30 bin konutluk arazi stoğumuz var." dedi.

Ali Ağaoğlu: Dolar seviyesi Türk ekonomisi açısından olumlu!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dolardaki yükselişin sadece Türkiye'nin sorunu olmadığını, bu durumdan diğer ülkelerin para birimlerinin de etkilendiğini belirtti.

Ali Ağaoğlu çengelköy park projesi Haberi

Ali Ağaoğlu çengelköy park projesi

Dün Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin tanıtım toplantısında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 1994, 2001 ve 2008 gibi kriz dönemlerinde dahi projelerini sattıklarını vurguladı. 


Ağaoğlu,  "Şu anda da dünya sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Özellikle bizim coğrafi olarak bulunduğumuz bölge. Ama biz işimize devam etmek zorundayız." dedi.


"KONUT FİYATLARININ DÜŞECEĞİNE KESİNLİKLE İNANMIYORUM"


Türkiye'de değil, dünyada sıkıntılı bir dönem yaşandığına işaret eden Ali Ağaoğlu, "Konut satışlarda bir yavaşlamanın olduğu doğru... Bunu aşmanın yolu 'satamıyorum' diye ağlamak değil. Fedakarlık yapacak, karını paylaşacak." dedi. Yeni ve nitelikli konuta ihtiyacına değinen Ağaoğlu, "Deprem gerçeği kaçınılmaz. İnsanların yeni ve güvenli binalara ihtiyacı var. Ancak insanların yeni konuta erişiminde sorun var. Karlarımızdan ciddi fedakarlık yapıyoruz." ifadelerini kullandı.


Bir dönem 'ne yaparsam satarım' döneminin eskide kaldığını dile getiren...