26 / 04 / 2024

ali ağaoğlu özel hayatı

ali ağaoğlu özel hayatı

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu boğazda tek başına görüntülendi!

Boğaz'da tek başına bir gezinti yapmayı tercih eden Ali Ağaoğlu modaya uygun olarak giydiği kırmızı pantolonuyla dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu 500 bin Euro’luk yeni otomobiliyle görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu önceki akşam 500 bin Euro'ya aldığı yeni otomobiliyle görüntülendi. Ağaoğlu'nun Aston Martin marka lüks otomobilinin James Bond filminde kullanılan özel üretim modellerden biri olduğu öğrenildi.

Ali Ağaoğlu bayramı yoğun geçiriyor!

İş dünyasındaki başarıları kadar özel hayatıyla da gündemde olan Ali Ağaoğlu, bayramı yoğun geçiriyor. Ağaoğlu, ilk gün aile büyükleriyle bayramlaşıp dün de yeni sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Marmaris'e gitti.

İşte Ali Ağaoğlu’nun “Ağa 6” teknesi!

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun ABD’DE özel olarak yaptırdığı ‘Aga6’ adlı teknesini oğlu Ali Ege ve annesi Petek Ertüre’ye tahsis etti. İşte o tekne...

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.

İşte Ali Ağaoğlu'nun yeni aşkı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam Bebek’te bir mekandaydı. Ağaoğlu’nun yanında esmer bir güzel vardı. Muhabirler “Yanınızdaki hanımefendinin adı ne?” diye sorunca “Adı bende saklı çocuklar” yanıtını verdi

Ali Ağaoğlu, oğlu Alican'a sürpriz doğum günü yaptı!

Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican’ın 29’uncu yaş günü için Cahide adlı eğlence mekanını kapattı.Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi olarak ise yaklaşık 45 bin Euro değerinde Patek Philippe marka özel bir saat aldı.

Ali Ağaoğlu Aga6 adlı teknesini oğluna tahsis etti!

Ünlü iş adamı, ABD'de özel olarak yaptırdığı 'Aga6' adlı teknesini, oğlu Ege ve Petek Ertüre'ye tahsis etti. Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ege de şimdiden lüks hayata alışmaya başladı.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ali Ağaoğlu ve Suudi işadamını götürecek uçakta arıza!

Yatırım yapmak üzere Erzurum’a gelen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib ve ona eşlik eden işadamı Ali Ağaoğlu’nu İstanbul’a götürecek özel uçak kalkış sırasında arızalandı. Uçağın kalkışı gecikince işadamları havalimanından kente döndü.

Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi!

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ali Ağaoğlu, kendisinden 37 yaş küçük Hazal Mesudiyeli ile yollarını ayırdı; eski sevgilisine döndü.Ali Ağaoğlu Sofia Larina ile Bebek'te görüntülendi.

Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleriyle buluştu!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleriyle kahvaltıda sohbet ediyor. Twitter'da kendisiyle temasa geçen sosyal medya kullanıcılarının isteğini geri çevirmeyen Ağaoğlu, hepsini evlerinden özel aracıyla aldırdı...

Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena Ağaoğlu dün Nişantaşı'na geldi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena, önceki gün babasının kendisi ve özel misafirleri için tahsis ettiği lüks araçla Nişantaşı’na geldi.Önce geçeceği yere yürümeyi düşünen genç kız, sonra vazgeçip yine kendisini bekleyen araca bindi.

ali ağaoğlu özel hayatı Haberi

ali ağaoğlu özel hayatı

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Özellikle eşleri ile ilgili açıklamaları nedeniyle eleştirilen iş adamı, konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini söyledi.


Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy ayağındaki koruluk alan... Alarko Holding tabelasının altından geçip yukarı kıvrılıyoruz. Ali Ağaoğlu, yardımcılarıyla birlikte kapıda karşılıyor bizi. Oturur oturmaz teybi açmak için izin istiyorum" diyor.


- Kaç kişilik yakın çalışma ekibiniz var.


Çok var. Ekibim iyidir. Zaten ortada bir başarı varsa bu ekip sayesindedir. Dinlerim onları. Gerçi ben ameleyi bile dinlerim. Kazma kürek nasıl tutulur, gider ameleden öğrenirim. Sene 1982. Bostancı şantiyesine gece tuğla geldi. Amele kıraathanesine gittim. Adamlar kağıt oynuyor. Güzel de giyinmişim böyle. Her zaman güzel giyinirim zaten ben. Adamlar fazla para istedi. Öyle...