29 / 03 / 2024

Ali Ağaoğlu\'ndan bayram mesajı

Ali Ağaoğlu\'ndan bayram mesajı

Ağaoğlu Şirketler Grubu başkanı Ali Ağaoğlu dört gözle beklenen bayramın kendisine hissettirdiklerini paylaştı

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli el öpme!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, bayramın ilk günü helikopteriyle Bodrum'dan İstanbul'a gidip annesinin elini öptü...

Ağaoğlu'ndan oğluna bayram sürprizi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu 9 günlük Bayram tatilinde soluğu Bodrum’da küçük oğlu Ali Ege’nin yanında aldı...

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan 'iflas' iddialarına yanıt!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu sosyal medyadaki iflas iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. Ağaoğlu şirketinin toplam borçlarının bilançoya oranının yüzde 10'u bile olmadığını belirterek, 'konkordato' iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Ağaoğlu bayramı Bodrum'daki teknesinde kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu bayramı Bodrum'daki teknesinde kutladı...

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 milyar dolar!

Forbes Türkiye tarafından açıklanan "En Zengin 100 Türk" listesine göre Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 miyar dolar…

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Ali Ağaoğlu Bahçelievler'deki arazisini sattı!

Bu hafta gayrimenkul sektöründe gerçekleşen sessiz bir alışveriş kulisi yazacağız. Taraflardan biri Ali Ağaoğlu, diğeri ise Bahattin Demirbilek. Hikayeyi en başından yazalım.

Ali Ağaoğlu\'ndan bayram mesajı Haberi

Ali Ağaoğlu\'ndan bayram mesajı
"Bayramların benim için anlamı çocukluğumdan bu yana hiç değişmedi. Hiçbir zaman "Nerede o eski bayramlar" diyenlerden olmadım. Çocukluğumda ne yaşıyorsam, bugün de aynısını yaşıyorum ve bu şekilde yaşanması için gereken özeni gösteriyorum. Bayramlarda erken kalkıp dini vecibelerimi yerine getirir, muhakkak anne ve babamın elini öper, vaktimi ailemle birlikte geçiririm. Bayramın muhabbetle geçmesi gerektiğine inanıyorum, buna göre yaşıyorum. Bayramlar özel ve kutsal günler, böyle zamanlarda sağ olsunlar sevdiklerim ziyarete gelir, ben de büyüklerimin ellerini öpmeye giderim. Çocukluğumun bayramlarındaki samimiyet ve keyifli saatler eskiden nasıl şevk doluysa, şimdi de öyle. Her zamanın kendine göre güzelliklerini bilerek yaşıyorum. Tüm sevdiklerimin bir araya gelip bayram coşkusunu birlikte yaşaması beni çok heyecanlandırıyor. İnşallah bu geleneği yaşamayı ve yaşatmayı...