25 / 04 / 2024

Ali Alp torunlar

Ali Alp torunlar

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ali Alp, Torunlar GYO toplantılarında Yönetim Komitesi Başkanı olacak. Şirket yönetim kurulunu yayınladı.

Kripto para uzmanından çarpıcı tespit: Torunları için yatırım yapan konut-arsa, kendisi için yatırım yapan hisse alır!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Torunları için yatırım yapanların konut-arsa, eşi, kendisi ve çocukları için yatırım yapanların da hisse senedi aldığını söyledi. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Dursun Ali Alp kimdir?

Özak GYO Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Alp kimdir? Dursun Ali Alp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dursun Ali Alp'in biyografisi...

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Alp Güvenlik Sistemleri Gözetim Denetim ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alperen Bingöl tarafından kuruldu. 

Torunlar'ın asansör davasında yeni gelişme!

İstanbul Mecidiyeköy’de 6 Eylül 2014'te eski Ali Sami Yen Stadı’nın yerine inşa edilen Torunlar İnşaat’a ait rezidans inşaatında gerçekleşen ve 10 işçinin yaşamını yitirdiği asansör faciası davasında bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.

Torunlar GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere, Saim Kılıç, Ali Alp ile Şerife Cabbar'ın atanmasına karar verdi.

Yeni Gimat GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını belirledi!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Dursun Ali Alp, Arefe Maden ve Şebnem Ergün'ün 24 Nisan 2016 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi adayları olarak pay sahiplerinin onayına sunacak.

Torunlar Center projesinin planları iptal edilecek mi?

Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen stadının yerinde yükselen Torunlar’a “bilirkişi darbesi” geldi. Son 5 yıllık süreçte Torunlar Center projesine çok sayıda dava açıldı.

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Metin tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Şehit Sinan Şen Caddesi'nde kuruldu.

Torunlar İnşaat, Ali Sami Yen'in tapusunu aldı!

Asansör faciasında 10 işçinin hayatını kaybettiği Torun Center İnşaat'ının yapıldığı Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun TOKİ tarafından Torunlar İnşaat'a devredildiği ortaya çıktı.

Torunlar İnşaat tapuyu aldı!

Torunlar inşaat, 10 işçiye mezar olan inşaatın yapıldığı eski stad arazisinin tapusunu aldı. Asansör katliamında 10 işçinin can verdiği Torun Center inşaatının yapıldığı eski Ali Sami Yen Stadı arazisine ait tapunun, TOKÎ tarafından Torunlar İnşaat'a devr

Torunlar'a 1,5 milyon TL'lik tazminat davası!

İstanbul Mecidiyeköy’deki Torunlar GYO’ya ait rezidans inşaatında, içinde bulunduğu asansörün 15. kattan çakılması üzerine dokuz arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden Hıdır Ali Genç’in ailesi, dört şirket hakkında 1,5 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

Torunlar İnşaat’tan komşuları da şikayetçi oldu!

İstanbul Mecidiyeköy'deki Ali Sami Yen Stadyumu arazisindeki rezidans inşaatını sürdüren Torunlar İnşaat ile eski likör fabrikası alanı üzerinde Quasar isimli ofis-rezidanstan komşuları da şikâyetçi oldu.

Torunlar Beykoz Paşabahçe Tekel Fabrikası arsasında projeye hazırlanıyor!

Mecidiyeköy'de Ali Sami Yen Stadyumu arazisine yapılan inşaat sırasında 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın sahibi Torunlar Gayrimenkul, Beykoz Paşabahçe'deki eski TEKEL fabrikası arazisi için proje hazırladı.

Ali Alp torunlar Haberi

Ali Alp torunlar

Torunlar GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yönetim Kurulumuzun  03.06.2014 Tarih ve 2014/30 Sayılı Toplantısında,


Şirketin kurumsal yönetim ilkelerine uyumunu sağlamak, izlemek ve  geliştirmek maksadıyla oluşturulan Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine  yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere,   Ali Alp, Şerife Cabbar ile Mehmet  Haluk Yükler'in atanmasına, Üyelerden Ali Alp'in Komite başkanı olarak görev yapmasına,


 Yönetim kuruluna uygun adayların saptanması, değerlendirilmesi ve eğitilmesi konularında şeffaf bir sistemin oluşturulması ve bu hususta politika ve stratejiler belirlenmesini sağlamak amacıyla oluşturulan Aday Gösterme Komitesi üyeliklerine yapılacak ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Aziz Yeniay ile Ali Alp'in atanmasına, Aziz Yeniay'ın komite başkanı olarak görev yapmasına, 


Şirketin varlığını, gelişmesini ve devamını tehlikeye düşürebilecek risklerin erken teşhisi, tespit edilen risklerle ilgili gerekli önlemlerin...