25 / 04 / 2024

Ali Atay nerede oturuyor

Ali Atay nerede oturuyor

Hazal Kaya 'Bizim Hikaye' dizisiyle ekranlara dönüş yaparken, sevgilisi Ali Atay'da 'Ayla' filmiyle gündemde. Çift, Zekeriyakö'de bir villaya taşınmış. 

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ali Osman Kolbaşı çalışma hayatına nerede başladı? Hangi görevi yürütüyor?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ali Osman Kolbaşı kimdir? Çalışma hayatına Arzum’da mı başladı? İşte Ali Osman Kolbaşı ile ilgili merak edilen her şey...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Geçtiğimiz günlerde evlenen Hazal Kaya ile Ali Atay, Zekeriyaköy'de ortalama 15 bin TL'ye bahçeli bir villa arıyor. 

Hazal Kaya Ali Atay çifti Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Hazal Kaya 'Bizim Hikaye' dizisiyle ekranlara dönüş yaparken, sevgilisi Ali Atay'da 'Ayla' filmiyle gündemde. Çift, Zekeriyakö'de bir villaya taşınmış. 

Ali Atay nerede oturuyor Haberi

Ali Atay nerede oturuyor

Hazal Kaya 'Bizim Hikaye' dizisiyle ekranlara dönüş yaparken, sevgilisi Ali Atay'da 'Ayla' filmiyle gündemde. Çift, Zekeriyakö'de bir villaya taşınmış. 

Posta Gazetesi'nin haberine göre çiftin taşındığı villanın aylık kirası 7 bin 500 liraymış. Artık onlar da 'villalı çiftler' arasına katılmış oldu.

Hazal Kaya, 2014'te sevgilisinin yaşadığı Zekeriyaköy'de taşınmıştı. Kayai Zekeriyaköy'ün gözde sitelerinden birinde bir villa tutmuştu.

Hazal Kaya sevgilisi Ali Atay'ın evine birkaç yüz metre mesafedeki villaya aylık 4 bin lira kira...