23 / 04 / 2024

ali içhedef

ali içhedef

İzmir Jeotermal AŞ Genel Müdürü Ali İçhedef, 'Bugün 24 bin 500 konuta eş değer enerji kapasitemiz, 2009 yılında 30 bin 900'e çıkacak' dedi.

BofA, Erdemir için açıkladığı hedef fiyatı yükseltti!

Bank of America, Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin itiraz ettiği raporda değişiklik yaptı. Hedef fiyatı 28 lira yukarıya çekti. Ekonomist Barış Soydan yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından, “Kusura bakmasınlar ama bu kadarı terbiyesizlik” dedi.

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu: 28 bin 62 polisin atama ve yer değiştirme işlemleri sonuçlandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaştığı duyuruyla polis atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya nereden mezundur? Ali Yerlikaya kimdir?

Yeni İçişleri Bakanı açıklandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya oldu. Peki Ali Yerlikaya kimdir? İşte detaylar!

Bitcoin'i hedef alanlara eleştiri!

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, yakın tarihli bir makalesinde Bitcoin (BTC) eleştirmenlerini eleştirdi. 

Ali Kurt'tan barınma sorunu için '1 milyon boş konut kamulaştırılsın' önerisi! 

ĶİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, hükümetin yeni konut üretimi için ayırdığı 30 milyar TL ile megakent İstanbul'da boş olan 1 milyon konutun kamulaştırılması önerisinde bulundu... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Konut almak isteyenler harekete geçmeli!

Wen Gayrimenkul Uzman Danışmanı Ali Çiçek konut almak isteyen vatandaşları uyararak, "Konut almak isteyenler harekete geçmeli" dedi.

ali içhedef Haberi

ali içhedef

İçhedef, Balçova Kültürevi'nde düzenlediği basın toplantısında, İzmir Jeotermal AŞ'nin yeni yatırımları ve kampanyaları hakkında bilgi verdi.

Balçova ve Narlıdere'de jeotermal abonesi 20 bin 500 konut bulunduğuna dikkati çeken İçhedef, "Bugün 24 bin 500 konuta eş değer enerji kapasitemize 2009 yılına kadar 6 bin 400 konutluk enerji ilave olacak. Kurulu kapasitemiz 2009 yılında 30 bin 900'e çıkacak" dedi.

Ali İçhedef, kapasitenin Balçova 2. Bölge 3. Etap ve Narlıdere-3 projeleri ile artırılacağını dile getirdi.

Balçova'daki projeyle ilgili Kamu İhale Kurumuna başvuru yaptıklarını ve ihale sürecini başlattıklarını söyleyen İçhedef, "İşin süresi 260 gün olarak belirlendi. 2008 yılının ekim ayında projeyi tamamlamayı hedefliyoruz. Bu sistem ile Fevzi Çakmak Mahallesi'nin jeotermal enerji almayan bölümü ile Onur Mahallesi'nin bir bölümü jeotermal enerjiden...