26 / 04 / 2024

Ali kıvanç Karagöz

Ali kıvanç Karagöz

Kaveka İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali kıvanç Karagöz, Mustafa Kavas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ 10’ar dönümlük üzüm bağı aldı!

Oynadıkları dizilerle dikkat çeken Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ Trakya'da üzüm bağı satın aldı.

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ali Osman Yıldız Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece’de 400 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Kıvanç Tatlıtuğ Kaz Dağları'nda ev arayışına girdi!

Son zamanlarda ünlü isimlerin gözdesi olan Kaz Dağları'na Kıvanç Tatlıtuğ da kayıtsız kalmadı. Yakışıklı oyuncu, Kaz Dağları'nda ev sahibi olmak için kolları sıvadı. 

Ali Kılıç'ın tapu sözü verdiği mahalleler icralık mı?

CHP’li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerindeki binlerce vatandaşa tapu sözü verdi. Ancak söz konusu üç mahalledeki 1107 parsel arsanın belediyenin borçları yüzünden icralık olduğu ortaya çıktı.

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagöz Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Karagöz tarafından kuruldu.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

FETÖ'cü sanık yastıktaki 442 bin doları 'arsa-otel satışı' ile açıkladı!

Terör örgütünün Ege Bölgesi'nde yeniden yapılanmasından sorumlu olduğu iddiasıyla hakkında "silahlı terör örgütü yöneticisi olmak" suçundan dava açılan tutuklu sanık Halil Karagöz ile aynı soruşturma kapsamında tutuklanan eşi hakim karşısına çıktı...

Serik'te 70 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Antalya’nın Serik İlçesinde 70 yıllık tapu sorunu çözüldü. Orta Mahalle'de yaşayan vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğu yaşadı.

Bakanlık sayımızın azalmasıyla kazanılan binaları değerlendirdik!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bakanlık sayımızın 16'ya düşmesiyle birlikte kazanılan binaları değerlendirdik, planlaması yapıldı. Bundan böyle kiracı olan yerlerin tamamından çıkmak suretiyle onları buralara taşıyarak buradan da çok ciddi bir tasarrufta bulunduk." dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ Ayvalık’tan ev aldı!

Kazandığı parayla gayrimenkul yatırımı yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Ayvalık’tan ev aldı. 

Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'daki 33 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet kıraathaneleri yapacağız!

Trabzon Meydan Parkı'nda halka hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, "Millet kıraathaneleri yapacağız" dedi...

Ali kıvanç Karagöz Haberi

Ali kıvanç Karagöz

Kaveka İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali kıvanç Karagöz, Mustafa Kavas tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Kaveka İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kaveka İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Engin Sokak,...