20 / 04 / 2024

Ali Özcan bartın

Ali Özcan bartın

Bartın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan kimdir? Ali Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özcan, ne zamandan beri Bartın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

TOKİ Bartın Konutları için görüşüldü!

TÜED Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında TOKİ konutları hakkında konuşuldu.

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Bartın Amasra'ya termik santral kurulacak!

Bartın'ın Amasra ilçesinde termik santral kurmayı planlayan şirketin kömür hazırlama tesisi projesinin Çevresel Etki Değerlendirmesi ( ÇED ) toplantısı yarın yapılacak.

Bartın'da 241 ev turizme kazandırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle, tescilli 241 evin turizme kazandırılmasının planlandığı Bartın, her yıl binlerce turistin geldiği, konaklarıyla ünlü Karabük'ün Safranbolu ilçesine coğrafi yakınlığını fırsata çevirmek istiyor.

Bartın Üniversitesi'ne 5 bin kişilik yemekhane yapılıyor!

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nde inşa edilen beş bin kişi kapasiteli yemekhane binası mimarisiyle göz dolduruyor. Aynı anda beş bin kişinin yararlanabileceği yemekhane binasının mimarisi modern ve geleneksel yaklaşımları birbiriyle buluşturuyor.

Bartın Köyortası'ndaki tehlike oluşturan eski bina yıkıldı!

Bartın`da, Kılıç ailesinin oturduğu yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı ahşap ev, ailenin belediyenin verdiği konteynere yerleşmesinden sonra iş makinesiyle yıkıldı. Ev sahibinin bulunmadığı yıkımda polis ekipleri çevrede önlem aldı.

Bartın'a yeni OSB geliyor!

İstanbul gibi metropol bir şehre yakınlığı ile dikkat çeken Bartın, liman ve duble yolların avantajıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. 4. Bölgeden teşvik sunan Bartın sanayi ve turizm yatırımcılarını bekliyor.

Bartın’da, 2015 yılında 2 bin 960 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Bartın’da 2015 yılında toplamda 2 bin 960 konut satışı yapıldı. 2015 yılında ülke genelindeki konut satış rakamı ise 1 milyon 289 bin 320 olarak gerçekleşti.

Bartın'da gayrimenkul yatırımı kazandırıyor!

Yıldırım Yapı Emlak Sahibi Murat Yıldırım, gayrimenkul yatırımı yapmanın tam zamanı olduğunu ifade ederek, Bartın'da ki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi.

Bartın’da Kasım ayında 204 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Kasım ayında Bartın’da 204 konut satışı gerçekleşti. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Kasım ayı Konut Satış İstatistiklerini açıkladı.

Bartın Amasra Lisesi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı devam eden Amasra Lisesi inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışan işçilere kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, Lise binasının yanına bir de yurt yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bartın Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurtköy Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, Tekkeönü Aile Sağlığı Merkezinin de önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacağını söyledi.

Bartın Çaydüzü Ortaokulu'nda sona gelindi!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 9 Mart’ta ihalesi gerçekleştirilen ve 7 ayda tamamlanma aşamasına getirilen Çaydüzü Ortaokulu’nun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirtti.

Ali Özcan bartın Haberi

Ali Özcan bartın

Ali Özcan kimdir?

1973 doğumlu olan Ali ÖZCAN, İlkokul ve Ortaokul öğrenimlerini Konya'da, Lise öğrenimini ise Ankara'da tamamlamıştır. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini ise Aksaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamlamış olup, halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde 2. lisans eğitimine devam etmektedir.


1999-2002 yıllarında TC. Ziraat Bankası'nda görev yapmştır. 2002-2003 yıllarında Eskişehir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde Mühendis olarak görev yapmıştır.


2003-2011 yıllarında Konya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde Mühendis, Proje Şube Müdürü, İmar,İskan ve Kooperatifler Şube Müdürü, İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.


2011-2014 yıllarında Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde Altyapı Hizmetleri ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü, Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü, İmar ve Planlamadan Sorumlu Şube Müdürü, Yapım 2....