24 / 04 / 2024

ali pamir riva

ali pamir riva

İngilizler Riva’da 106 dönüm arsayı Sabancılar’a sattı. 2006 yılında Riva’da 1 milyon metrekare arsa alan İngiliz kökenli Osmanlı Yapı arsayı 12 milyon dolar+KDV karşılığında Sabancı ailesine ait Esas Holding’in iştiraklerinden EAG’ye sattı...

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Riva Gayrimenkul İnşaat  Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Ali Beyatlı, Rahmah Jameel , Zaıd Al Aıfarı tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde lüks!

Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir "Gayrimenkulde lüks" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte Pamir'in yazısı... 

Konut talebi yurt dışına yöneldi!

Pamir&Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir, Türkiye'de gayrimenkul işlemleri ve yatırımları değerlendirdi. İşte, Ali Pamir'in değerlendirmesi..

GS hisselerini Riva, FB hisselerini ise Koç yükseltti!

Fenerbahçe'de Ali Koç'un dün akşam başkanlığa aday olacağına dair açıklamalar sonrası hisseler bugün yüzde 3'e yakın yükselirken, Galatasaray'ın Riva arazisi konusunda yaşanan olumlu gelişmeler ile hisseleri yüzde 16'ya yakın artış yaşadı.

Ali Sami Yen Oteli'nin inşaatında sona gelindi!

G.Saray Başkanı Dursun Özbek'in "Zararı aşağıya çekmek için bazı aksiyon planları hazırladık" cümlesinin perde arkası aralandı. Kulübün yol haritası kapsamında Ali Sami Yen Oteli, Florya ve Riva arazilerinin de planı yapıldı.

GS yönetimi, Ali Sami Yen Oteli ve Riva projelerini hayata geçirecek!

Son 3 sezon zararı şu an 106 milyon Euro olan Galatasaray'da yönetim; Ali Sami Yen Oteli, Riva projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ali Pamir kimdir?

DTZ Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir kimdir? Ali Pamir ve Firuz Soyuer DTZ Pamir & Soyuer Gayrimenkul Danışmanlık A.Ş'yi ne zaman kurdu? İşte Ali Pamir'in biyografisi...

Bodrum'a iki dev yatırım!

Berggruen ve Ottoman gibi uluslararası fonların yöneticisi Ali Pamir girişimiyle Bodrum'da hayat verilen Gümüşlük Evleri ve Bodrum Evleri projelerini mercek altına aldık. İşte Bodrum'a değer katan o projeler...

Işık Gökkaya, Ali Pamir, Mete Varas ve Kerim Cin'den yatırımcılara tavsiyeler!

Gayrimenkul yatırımı uzmanlık istiyor. İşte eli taşın altında olan başarılı profesyonellerden bireysel yatırımcılara tavsiyeler...

Riva arazisine Ali Sami Yen Spor Meslek Lisesi yapılacak!

Galatasaray Kulübü'ne ait olan Riva arazisi üzerinde Ali Sami Yen Spor Meslek Lisesi yapılacak

Yaşar Aşçıoğlu Ali Sami Yen'in satış kârına netlik getirdi!

Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'in satış karına netlik getirdi

Ali Sami Yen'in satışı ile ilgili sorular ayyuka çıktı!

Habertürk gazetesinden Yiğit Bulut Ali Sami Yen Stadı'nın durumunu köşesine taşıdı

Ali H. Kurtdarcan: Tedbirler inşaat sektörünü geliştirecek!

Tepe İnşaat Başkanı Ali H. Kurtdarcan takip eden yıllarda sektörün dengeli bir gelişme gösterdiğini kaydetti

ali pamir riva Haberi

ali pamir riva



2006 yılında Türkiye pazarında gayrimenkul yatırımı için kurulan Jersey merkezli Ottoman Fund Ltd, Riva’da sahip oldukları toplam 930.817 m²’lik arsaları satışa çıkardı.  İlk bölümde 106.207 m²’lik arsa geçtiğimiz günlerde Esas Holding’in şirketlerinden EAG Turizm ve İnşaat Sanayii A.Ş.’ne 14,16 milyon A.B.D. Doları bedelle satıldı. 

Osmanlı Yapı 2 A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Pamir: “Özellikle 3.köprü ve çevre yollarının inşaatı süresince portföyümüzdeki tamamı imar durumu onaylı Riva arsalarının gerek yatırımcılar, gerekse geliştiriciler tarafından artarak ilgi çekeceğine inanıyoruz.  Bu nedenle arsaların satışına karar verdik.” dedi.


2006 yılından beri Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarını sürdüren Ottoman Fund Ltd, portföyünde bulunan Bodrum Türkbükü’nde imar durumu onaylı 149.550 m²’lik arsayı da satışa sunmuştu.


Gelişmeler Türkiye’nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com’da...