19 / 04 / 2024

ali şen arsa

ali şen arsa

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

2024'ün yıldızı belli oldu! Yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı arsa olacak!

Arsa yatırımının 2024 yılında konut ve dövizden daha çok kazandıracağı belirtildi. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, bu sene en çok arsanın konuşulacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

35 yıldır teslim alınmayan daireler için belediye harekete geçti!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, arsa sahipleriyle yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle uzun süredir hukuk mücadelelerine devam eden Öz Mavikent Konut Yapı Kooperatifi sakinleri ile bir araya geldi.

Ankara'nın en değerli bölgelerinde arsa satışı başladı!

Arsa alarak yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat daha. Ankara'nın en değerli bölgelerinde yr alan 245 muhtelif arsanın satışına başlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın başlattığı KDV'siz arsa satışı ve haberin detayları...

Arsa ve arazi fiyatları en çok bu 5 ilde arttı! İşte metrekare metrekare son dakika fiyatları!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen arsa ve arazi piyasasını mercek altına alan Endeksa verilerine göre; beş büyük şehir arasında arazi ve arsa birim metrekare fiyatları en yüksek olan il İstanbul oldu. İşte 5 büyük ilde son dakika arsa ve arazi fiyatları...

O ilde sadece 37 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! Yetişen alacak, kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü o ilde sadece 37 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. Bu arsayı yetişen alacak, kaçırmayın...

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul yatırımı arsaya kaydı! İşte arsa fiyatlarının en çok arttığı iller

Emlakjet sitesinin verilerine göre Ağustos ayında en çok arsa arandı. Eylül ayında da arsa aramaları zirveye çıkarken kullanıcıların yüzde 55'i karlı olduğunu düşündükleri için yüzde 29'u konut pahalı olduğu için arsayı tercih ediyor.

Arsaya talep patladı! İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri! 

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

ali şen arsa Haberi

ali şen arsa

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt'un bugün kaleme aldığı "Ali Şen'den baba hediye" başlıklı yazısında Fenerbehçe'nin eski başkanı Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisinin detaylarına değindi.

İşte Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt'un "Ali Şen'den baba hediye" başlıklı yazısı...

***

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanlarından Ali Şen'in küçük oğlu Metin Şen, 2013'te aile şirketleri Bosphorus Gaz Genel Müdürlüğü koltuğundan kalkıp restoran işine girmişti.

Şirketteki hissesini babasına satan Metin Bey, ex kayınbiraderi Nedim Keçeli ve Cenk Önal ile ortak şirket kurup dünyaca ünlü bir restoranı Türkiye'ye getirmişti. Ortaklarının ayrılmasıyla restoran işletmeciliğine tek başına devam eden Metin Şen'e, Ali Şen'den çok 'baba' bir hediye geldiğini öğrendim! Ali Şen, oğluna, Bodrum Güvercinlik'te bir otel arazisi hediye etmiş.
 

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!