27 / 04 / 2024

Ali Toltar dilovası projeleri

Ali Toltar dilovası projeleri

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Basın Danışmanı Cihan Şanlı AKŞAM'ı ziyaret etti Belediye Başkanı Toltar, hava kirliliğini en aza indirip, ilçeyi bambaşka bir hale getireceklerinin müjdesini verdi.

Kocaeli Dilovası Nisan ayı toplantısında yatırımlar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, 2017 yılı yatırımlar ve projeler konuşuldu.

Kocaeli Dilovası Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Kocaeli Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın başkanlığında, Dilovası Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısıgerçekleşti. Toplantıda bölgedeki imar planı konuşuldu.

Kocaeli Necmettin Erbakan Parkı yenileniyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi’nde bulunan Necmettin Erbakan Parkı'nın yeniden düzenlenerek Diliskelesi halkının hizmetine sunulacağının müjdesini verdi.

Gebze Kayapınar Mahalle Semt Konağı'nın inşaatında son durum!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, başlatılan Semt Konağı projelerinden Kayapınar Mahalle Semt Konağı´nı, en kısa zamanda tamamlayıp açılışa hazır hale getireceklerini söyledi.

Gebze Dilovası'nda altyapı çalışmaları tamamlandı!

Gebze Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım ekipleri, ramazan ayında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kocaeli Dilovası Doğu Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Dilovası Eynerce Deresi üzerinde bulunan ve yapımında sona yaklaşılan Doğu Kavşağı çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Belediye Başkanı Ali Toltar birlikte incelediler.

Ali Toltar :Geleceğin Dilovası'nı inşa ediyoruz!

İlçe belediyelerinin imar müdürlerinin aylık toplantısında konuşan Toltar, geçmiş dönemlerdeki çarpık sanayileşme ve kentleşme sorununu yaşadıklarını, buna rağmen geleceğin Dilovası'nı inşa ettiklerini dile getirdi.

Dilovası Merkez Camii 2016 yılında açılacak!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, merkez camii cemaatiyle bir araya gelerek yapımı devam eden cami inşaatını gezdi. Toltar, caminin 2016 yılı içinde ibadete açılması planlandığını dile getirdi.

Kocaeli Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açıldı!

Açılışa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ali Toltar: 2B sorununu çözeceğiz!

Başkan Toltar, 2-B taşınmazlarını doğrudan satın alma hakkına sahip olanlar ve bu taşınmazların 31 Aralık 2011 tarihinden önce kullanıcısı olanlar için tapuların hazırlanmasına başlanacağı bildirildi.

Kocaeli Dilova'daki 2-B arazileri için tapular hazırlanıyor!

İmar Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Güzeloğlu'nu ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede var olan 2-B sorunu ile ilgili somut adımların atıldığını, bu sıkıntının mutlaka çözüme kavuşacağını dile getirdi.

Kocaeli Dilovası'ndaki Gül Camii 9 Ekim'de açılacak!

Dilovası’nda yapımı tamamlanan Gül Camii’nin cemaati, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı ziyaret etti. Heyet, Cuma günü açılışını yapacakları caminin açılış törenine Belediye Başkanı Toltar ve tüm çalışanları davet etti.

Dilovası Tavşancıl'daki tarihi evler restore ediliyor!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada, “Tarihi evlerin restorasyonu çalışmaları neticelendiğinde Tavşancıl’ımız bu alanda şaha kalkacaktır” dedi.

Ali Toltar dilovası projeleri Haberi

Ali Toltar dilovası projeleri


Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ile Basın Danışmanı Cihan Şanlı AKŞAM'ı ziyaret etti. Projelerinden bahseden Toltar. yeni Dilovası'nı anlattı. 


Yüksek İnşaat Mühendisi Toltar. Dilovası'nda yeni yerleşim alanlarının açılacağının müjdesini verdi. ilçenin yeni vizyonunu 'Kentsel değişim' olarak niteleyen Toltar, eğitim, kültür ve sosyal donatı alanlarıyla vatandaşları buluşturacaklarını belirtti. 


'OTOYOL SİRKÜLASYONU AZALTACAK' 

Başkan Toltar, kamuoyunda adı 'kanser' vakalarıyla anılan ilçede hava kirliliğini sıfıra indireceklerini ifade etti. TOKİ ve Büyııkşehir Belediyesi önderliğinde kentsel değişimi gerçekleştireceklerini belirten Toltar. "ilçe sanayiden uzaklaşacak.


Dilovası'nın kuzey doğusu ve kuzeyi müsait. Yeni otoyoldan sonra da araç sirkülasyonu azalacak ve hava kirliliği yüzde 40 ila 50 arasında düşecek" diye...