19 / 04 / 2024

Ali Toltar: 2B sorununu çözeceğiz!

Ali Toltar: 2B sorununu çözeceğiz!

Başkan Toltar, 2-B taşınmazlarını doğrudan satın alma hakkına sahip olanlar ve bu taşınmazların 31 Aralık 2011 tarihinden önce kullanıcısı olanlar için tapuların hazırlanmasına başlanacağı bildirildi.



İmar Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Güzeloğlu'nu ziyaret eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede var olan 2-B sorunu ile ilgili somut adımların atıldığını, bu sıkıntının mutlaka çözüme kavuşacağını dile getirdi Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, beraberindeki Meclis İmar Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Buluşma sırasında ilçedeki 2-B sorunu ele alındı. Başkan Toltar, 2-B taşınmazlarını doğrudan satın alma hakkına sahip olanlar ve bu taşınmazların 31 Aralık 2011 tarihinden önce kullanıcısı olanlar için tapuların hazırlanmasına başlanacağı bildirildi. 

Valilik makamında gerçekleşen toplantıda Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra imar komisyonu üyeleri; Recep Laç, Fatih Meral, Enver Aydemir ve Cemil Daşdemir hazır bulundu. İlçedeki imar sorunlarının da gündeme geldiği toplantıda Mimar Sinan Mahallesi Şehit Nihat Karataş Stadyumu mevkiinde ve 23. Bölge olarak Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, imar Komisyonu üyeleri ile birlikte Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nu ziyaret etti. 

adlandırılan yerlerin 15 yıldır çözülemeyen şuyulandırılması için vatandaşların hak mağduriyeti yaşamayacağı şekilde çalışma yapılması talep edildi. 

Dilovası genelinde bir TIR parkının olmaması nedeniyle oluşan trafik sıkışıklığı ve buna bağlı olarak oluşan sorunların giderilmesi ile ilgili olarak da hazırlanan projeler Vali Güzeloğlu'na sunuldu. Ayrıca Dilovası Eğitim Kompleksi olarak belirlenen alanda yapımı süren spor salonu ile Şehit Nihat Karataş Stadyumu arasında bulunan boş araziye de kapalı yüzme havuzu yapılması konusu da gündeme alındı. 



Kocaeli


Geri Dön