29 / 03 / 2024

Hasan Akgün: Türkoba'nın imar sorununu çözeceğiz!

Hasan Akgün: Türkoba'nın imar sorununu çözeceğiz!

Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, "Siyasi süreci fırsat bilenlerin sizleri kandırmasına izin vermeyin. Kanunlar doğrultusunda hareket ederek bu sorunu çözeceğiz" dedi




Türkoba'nın imar planı sorununu çözmek için hummalı bir çalışma yürütüldüğünü söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, "Siyasi süreci fırsat bilenlerin sizleri kandırmasına izin vermeyin. Kanunlar doğrultusunda hareket ederek bu sorunu çözeceğiz." dedi. Ev ziyaretlerine Türkoba'da devam eden Başkan Akgün, önceki gün Karakaya ve Tayyar ailelerine konuk oldu. Türkoba'nın çözüm aşamasındaki imar problemiyle ilgili vatandaşlardan gelen bir soruya cevap veren Akgün, "Siyasi bir süreçteyiz. Bu süreci fırsat bilenlerin sizleri kandırmasına izin vermeyin, imar konusunun bir kanunu, bir hukuku var. 

Bizler bu doğrultuda hareket ederek sorunu çözmek için çalışıyoruz. Sizden biraz daha sabırlı olmanızı rica ediyorum. 

Ben hiçbir zaman olmayacak vaatlerde bulunmadım, bundan sonra da yapmayacağım işin lafını etmem." dedi. Misafir olduğu Tayyar ailesinin evinde çocuklar tarafından yoğun ilgi gören Başkan Akgün, miniklerden gelen bir talebi de anında çalışma takvimine aldı. Okullarında çok amaçlı salonlarının olmadığını söyleyen çocukların isteklerinin yerine getirileceğini söyleyen Akgün, "Çocukların ve yaşlıların isteklerine her zaman öncelik vermişimdir. Devlet okulları belediyenin sorumluluğunda olmasa da eğitime katkı sağlamak benim birinci işimdir. Eğitime önem vererek çocuklarımıza sağlam bir gelecek hazırlamak üzere çalışmanın değeri paha biçilemez." diye konuştu. 


Dokuz Sütun


Geri Dön