19 / 04 / 2024

ali uslu fenerbahçe

ali uslu fenerbahçe

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Fenerbahçe'de ekonomik krizden çıkış yolları aranıyor!

Koronavirüsü salgını sebebiyle tetiklenen ekonomik kriz Fenerbahçe'de bir dizi projeyi beraberinde getirdi. Başkan Ali Koç ve ekibi, kulübü finansal açıdan rahatlatmak amacıyla 5 gayrimenkulü satıyor...

Koronavirüs Fenerbahçe'yi de vurdu! Son çare gayrimenkuller!

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç, düzelme yolunda somut olarak çalışmalar gerçekleştiriyor. Kenan Evren Lisesi arazisinin olduğu alan başta olmak üzere, yapılacaklarla ilgili bir firma hakkında anlaşma yapılıyor ve projeler çiziliyor.

Fenerbahçe yönetimi gayrimenkullerini satacak mı?

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübü darboğazdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapıyor. Koronavirüs salgını sonrasında normalleşme süreci ile kulübün bu değerleri satılarak mali sıkıntının çözülmesine yönelik adımlar atılacak...

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışı 1 yıl ertelendi!

Haziran ayında Fenerbahçe'nin başına gelen Ali koç, Fenerbahçe Üniversitesi'nin açılışının 1 yıl ertelendiğini açıkladı.

Ali Koç Fenerbahçe'nin bir projesini daha iptal etti!

Fenerbahçe'nin yürüttüğü 1 milyon üye projesi Ali Koç yönetimi revize kararı aldı. Koç ayrıca, Antalya'nın Belek ilçesinde yapılan tesisin kiralanmasına, Kayseri'de yapılan projenin ise durdurulmasına karar verdi...

Ali Sunal Fenerbahçe'den 5 milyona ev aldı!

Ünlü oyuncu Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade ile 23 Mart'ta nikah masasına oturacak. Sunal, Fenerbahçe'de eşi ile birlikte oturacağı eve 5 milyon TL ödedi.

Hulusi Belgü, Fenerbahçe başkanlık seçimini yorumladı!

Fenerbahçe'de seçim yarışını kaybeden Belgü: "Sayın Ali Koç'un açıklamaları hem katılımın yükselmesine hem de bizim oyumuzun düşmesine sebep oldu" dedi.

AYD Başkanı Hulusi Belgü Fenerbahçe'de başkan adayı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, Twitter hesabından ve bizfenerbahceyiz.com sitesinden Fenerbahçe'de başkan adayı olduğunu açıkladı. İşte AYD Başkanı Hulusi Belgü'nün açıklaması..

Fenerbahçe'de Güzel Residence proje yapımına başlandı!

Güzel Group, kentsel dönüşümün yoğun olarak yaşandığı bölgelerden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçe'de projelendirilen Güzel Residence'nin yapımına başladı.

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık!

Güzel Rezidans Fenerbahçe satılık daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Güzel İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 10 ve 11 katlı olarak tasarlanan 2 blok halinde inşa ediliyor.

Fenerbahçe Güzel Residence Projesi!

Bağdat Caddesi'ne 40 adım kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 10 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Güzel Residence Projesi 38 daireden bulunuyor.

ali uslu fenerbahçe Haberi

ali uslu fenerbahçe

Kütahya'da yaşayan ve tüm fertleri Fenerbahçe taraftarı olan Uslu ailesi, futbol tutkuları sebbeiyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyadı ve her cepheye kulübün armasını işledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tavşanlı ilçesinin Ayvalı köyünde yaşayan inşaat ustası Ali Uslu ve eşi Cemile ile oğulları Kudret ve Burak Uslu, Fenerbahçe'ye olan sevdalarını yaptıkları yeni konutlarının dış cephesine taşıdı.

Köyün her yerinden görünen sarı lacivert boyalı ev, futbolseverlerin de dikkatini çekti. Fenerbahçe sevdasını konutlarına yansıtan aile, takımlarını sahasında izlemeyi istiyor.

- "Yensek de yenilsek de arkasındayız"

İnşaat ustası baba Ali Uslu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ailesi için adeta aşka dönüştüğünü, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe kadrosundan beri sarı lacivertli renklere gönül verdiğini söyledi.

Ailedeki tüm fertlerin Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Uslu, şunları söyledi:

"Bu...