26 / 04 / 2024

Ali Yüksel imar barışı

Ali Yüksel imar barışı

Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Yüksel yaptığı açıklamada "İmar barışı uygulaması kapsamında Yapı Kayıt Belgesi verilen binalar veya konutlar için yenileme ya da güçlendirme imkanı getirilmedi" dedi.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Ali Faruk Çolak: İmar barışı ödemeleri takside bağlansın!

HKMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak, imar barışı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çolak, “Müracaat sürenin kesinlikle uzatılması ve ödenecek meblağın taksite bağlanması gerekiyor” dedi.

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Yüksel İnşaat'tan Doha'ya 789,3 milyon dolarlık proje!

Yüksel İnşaat, Katar'ın başkentinde "El-Bustan Yolu Kuzey Kesiminin Tasarım ve Yapım İşleri" projesinin ihalesini kazandı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesini Yüksel Proje kazandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesini Yüksel Proje'nin 26 milyon 215 bin TL teklifle kazandığını belirtti.

Akiş GYO'nun acı günü: Nesrin Yüksel vefat etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Naile Banuhan Yürükoğlu'nun annesi Nesrin Yüksel vefat etti. Akiş GYO taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek Mimar ve Mühendis T. Yüksel Onaran vefat etti!

1950 Galatasaray Lisesi ve 1956 İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Yüksek Mimar ve Mühendis T. Yüksel Onaran vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Kilyos Mezarlığı'na defnedilecek.

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yüksel Projelendirme Hizmetleri Yatırım Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi 4 milyon 683 bin 236 TL ile bugün İsmail Hakkı Yüksel tarafından kuruldu.

Yüksel Öztürk kimdir?

2012 yılında Yüksel Öztürk Mimarlık Bürosu'sunu kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Yüksel Öztürk kimdir? Yüksel Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yüksel Öztürk..

Sarıyer Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı açıldı!

Sarıyer Belediyesi’nin baştan aşağı yenileyerek daha modern, işlevsel hale getirdiği ve semt sakinlerinin çok sevdiği bir isim olan Ali Yılmaz’ın adının verildiği Ali Yılmaz Balıkçılar Parkı hizmete açıldı.

Fatma Toru: Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Augustus Otel’de düzenlenen programda AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile Meram Belediyesi Meclis Üyelerine sunum yaptı. Toru, "Meram'daki en büyük imar hamlesini gerçekleştirdik" dedi.

İsmet Yüksel: Yüreğir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

İsmet Yüksel "Yüreğir hem Doğu'dan gelenlerin, hem de Adana'nın kırsalından gelenlerin ilk yerleşim yeri. 400 binin üzerinde nüfusuyla, Yüreğir dün de bugün de hala sahipsiz. Yüreğir'de bir kentsel dönüşüme bir an önce başlamak gerekiyor."

Ali Yüksel imar barışı Haberi

Ali Yüksel imar barışı

Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Ali Yüksel, imar barışı uygulaması kapsamında Yapı Kayıt Belgesi verilen binalar veya konutlar için yenileme ya da güçlendirme imkanı getirilmediğini,söyleyerek, "İmar barışından yararlanan bazı binaların yıkılana kadar ayakta kalması risk oluşturabilir. İmar barışı kanunundaki eksiklikler için güçlendirme, bir çıkış yolu olabilir. Yapıların çökerek veya yıkılarak can ve mal kaybına yol açmaması için imar barışından yararlanan hak sahiplerine güçlendirme izni verilmeli." dedi.

Ali Yüksel, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Kartal'da bir binanın çökmesi sonrası 21 kişinin hayatını yitirdiği acı olay sonrası imar barışının sıkça gündeme geldiğini söyleyerek, bu düzenlemenin; vatandaşın devletle ihtilaflı durumunun ortadan kaldırılması, imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırılması hedefiyle hayata geçirildiğini belirtti.